Izvor: kurir.rs

Čolinu ženu obožavateljka posjekla nožem po licu

Zdravko Čolić oduvijek je bio miljenik žena, a zbog obožavateljki koje su ga pratile u stopu, pjevač je tokom bogate karijere imao mnogo neprijatnosti. Jedna će mu ostati upamćena za cijeli život.
Čolinu ženu obožavateljka posjekla nožem po licu

Foto: Exprestabloid

Naime, Čolina vatrena obožavateljka je otišla toliko daleko da je njegovu suprugu Aleksandru, sa kojom ima dvije kćerke, Unu i Laru, napala nožem i posjekla po licu. Legendarni Čola nerado se sjeća ovog neprijatnog događaja koji se dogodio devedesetih godina na Banovom brdu.

– Mnogo toga sam prošao i doživio u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka moja obožavateljka i posjekla je po licu! Sandra se izmakla, ali ju je ona ipak malo zakačila. Srećom, nije bilo većih posljedica. To je bilo davno, ali se i dan-danas toga sjećam. Moja žena drugih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i djeca treba da budu daleko od očiju javnosti – rekao je Čolić.

On je objasnio i da je u ovom slučaju sreća u nesreći bila ta što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

Moja supruga je reagirala kako treba. Ona razumije moj posao. Mislim da to pozitivno djeluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lijepo, kao nešto što predstavlja dio mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Vjerujem da može da joj bude samo drago zbog toga – ispričao je pjevač.

×

Preuzmite našu aplikaciju


0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Nikolaidis: Bez Amfilohija i Trampa propašće i ideja stvaranja srpskog svijeta

Životna ispovijest legendarne glumice za Jutarnji: ‘Ovo nije intervju, ovo je hirurški rez‘

Šta ostaje iza Amfilohija?

Vukadinović za Standard: DPS i DF žele nove izbore što prije, Krivokapić nije ni Srbin ni Crnogorac vrijeme ga je izbacilo

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Konjević Abazoviću: Po logici koju imate spram sudije Bašovića, ja bih mogao da kažem da direktor ANB radi za kavački klan

Čolinu ženu obožavateljka posjekla nožem po licu

Advokati spremni da krenu u štrajk ukoliko dođe do fiskalizacije: Nećemo dozvoliti srozavanje profesije

(FOTO/VIDEO) Drugi dan masovne imunizacije u Crnoj Gori: Manje gužve, juče vakcinisano 10.000 građana