CGO: Ministarstvo da razjasni za AZK situaciju i javnost o tome obavijesti

Pozdravljamo brzu reakciju Ministarstva kulture i medija i generalnog direktora za medije Neđeljka Rudovića. Istovremeno, pozivamo Ministarstvo da u komunikaciji sa Agencijom za zaštitu konkurencije razriješi njihove kontradiktorne stavove i javnost obavijesti o ishodu, poručeno je iz CGO-a.
CGO: Ministarstvo da razjasni za AZK situaciju i javnost o tome obavijesti

Iz CGO-a navode da se njihova reakcija zasniva na na odgovoru Agencije u kojem oni navode da nisu konsultovani prilikom dodjele ove državne pomoći određenim medijima.

“Pozdravljamo brzu reakciju Ministarstva kulture i medija i generalnog direktora za medije Neđeljka Rudovića. Istovremeno, pozivamo Ministarstvo da u komunikaciji sa Agencijom za zaštitu konkurencije razriješi njihove kontradiktorne stavove i javnost obavijesti o ishodu. CGO godinama prati ovo pitanje, a naša današnja reakcija se zasniva na odgovoru Agencije u kojem oni navode da nisu konsultovani prilikom dodjele ove državne pomoći određenim medijima. CGO ostaje partner u jačanju transparentnosti finansiranja medija iz javnih fondova”, saopšteno je iz ove NVO na njihovom Twitter nalogu.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

CGO: Procent onih koji smatraju da se Crna Gora kreće u pogrešnom pravcu dostigao rekord

CGO: Svaki deseti građanin vidi Memorandum kao sredstvo za rušenje Vlade

CGO: Mršavi institucionalni učinci u oblasti slobode medija

CGO: Nastavlja se kršenje Zakona o medijima kroz kontaminaciju online prostora

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

U nedjelju sjednica Predsjedništva DPS-a, jasno je šta su naredni potezi

(FOTO) UP blizance Rabrenović pozvala na saslušanje kao “jednu osobu”; Sa radošću očekujemo susret, možda samo hoće da nam se izvinu za onaj suzavac?

Bar: Vozilo sletjelo s puta, dvije osobe povrijeđene

Serdari i šibicari