Izvor: Antena M

Direktorica hercegnovskog Vodovoda optužila zaposlene za bahaćenje: Kupovali odjeću, obuću, hranili se jagnjetinom ispod sača.

Direktorica hercegnovskog Vodovoda Olivera Doklestić uputila je kolegama oštar imejl u kojem ih optužuje za neracionalno trošenje novca u tom lokalnom preduzeću, jasno poručujući da tako više ne može.
Direktorica hercegnovskog Vodovoda optužila zaposlene za bahaćenje: Kupovali odjeću, obuću, hranili se jagnjetinom ispod sača.

Doklestić je navela da su do nje stigli računi, za hranu, odjeću, obuću, stolice itd, koje neće da potpiše.

“Rekla sam na kolegijumu u ponedjeljak, da moram da znam za svaki račun i za svaku nabavku da je prethodno odobrim prije nego naručite.

“Vodovod i kanalizacija d.o.o. je u veoma teškom finansijskom stanju, a vi se razbacujete stolicama i hranom, jagnjetinom ispod sača”, navela je Doklestić u imejlu, koji je uputila zaposlenima a koji je dostavljen Anteni M.

Ona je poručila kolegama da ništa od toga neće da potpiše, te da će se svakom odbijati od plate.

“Šokirana sam ovakvim radom meni iza leđa, zaista niste fer. Ako kaže da se ode u restoran da se nešto pojede nakon teškog rada, tada je jasno da mislim na običnu hranu, roštilj a ne najluksuznija jela. Ovako više ne može!”, zaključuje u imejlu Doklestić.

Upoređujući imejlove sa fotografije dostavljene našem portalu, sa onima koji se nalaze na sajtu ovog lokalnog preduzeća, Doklestić je upozorenje poslala Goranu Simoviću iz Sektora tehničke operative, Draganu Vlatkoviću iz Odjeljenja elektro-mašinskog održavanja objekta, Stefanu Markoviću, Radovanu Božoviću iz Sektora za ekonomske i finansijske poslove, Ljiljani Čenić iz Odjeljenja računovodstva, Miću Stojanoviću iz Odjeljenja za održavanje objekata, Dejanu Pestoriću – Filter stanica Mojdež, Đorđu Pješivcu iz Odjeljenja održavanje kanalizacione mreže, Nenadu Konjeviću PPOV “Meljine”, Velimiru Vujačiću iz Odjeljenja baždarnice. Imejl je upućen i Miću Beku, koji prema podacima sa sajta je zaposlen na Odjeljenju održavanja vodovodne mreže.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Partnerstvo PKCG i Vlade neophodno za snažnu ekonomiju

M PORTAL Ko je obavještavao Škaljarce o smjenama u policiji, Jovan Vukotić: „Veli mi Abazović da će sad Katnića da miču isto“ (FOTO)

Pala Vlada Dritana Abazovića

Konjević: Vlada Krivokapića nije poništila zaključak iz 2019. kojim je Sinjajevina određena kao vojni poligon, utisak da je Injac davala otkaze iz političkih razloga

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Medojević: Spajić za jedan dan posla advokatu platio 125.270 eura

DNEVNI HOROSKOP ZA 26. NOVEMBAR

(VIDEO) Albanski mediji objavili fotografije zaplijenjenog kokaina

Dokumentarni film Zavjera na Al Jazeeri