Đurašković čestitao jubilej 140 godina Vatrogasne jedinice Cetinje

Svim pripadnicima Službe zaštite i spašavanja Prijestonice Cetinje čestitam jubilej 140 godina od osnivanja tadašnje Vatrogasne jedinice, poručio je gradonačelnik Prijestonice Nikola Đurašković.
Đurašković čestitao jubilej 140 godina Vatrogasne jedinice Cetinje

Nikola Đurašković

“Ovaj značajan jubilej nas podsjeća da ste hrabrim, požrtvovanim i vrijednim radom svih ovih godina bili uz naše sugrađane i sve građane Crne Gore uvijek kada im je bilo najpotrebnije”, naveo je on.

Vrijedni jubilej, dodao je Đurašković, mora svima nama biti podstrek da svakodnevno budemo podrška vašem radu imajući na umu da hrabro i beskompromisno svakog dana rizikujete svoje da bi zaštitiili živote drugih.

“S toga je naša svojevrsna moralna, ljudska i profesionalna obaveza da stvorimo sve neophodne uslove da vaša služba bude tehnički i materijalno osposobljena na najvećem nivou”, naglasio je on.

Prema njegovim riječima, prijestonica Cetinje cijeneći značaj 140 godina od osnivanja Vatrogasne jedinice opredijelila je novčane nagrade za sve pripadnike službe, odustajući od svečane proslave ovog jubileja zbog tragičnog događaja koji se nedavno dogodio na Cetinju.

“Uvjeren u uspješnost vaših budućih poduhvata i odnos pun poštovanja svih građana Cetinja prema vašem radu, koristim priliku da vam još jednom u svoje lično ime i u ime naših sugrađanki i sugrađana čestitam 140 godina postojanja Vatrogasne jedinice”, zaključio je Đurašković.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

SRĐA PAVLOVIĆ: Opsada Dubrovnika – rat za mir

ĐURAŠKOVIĆ za Standard: Nijesmo dobili podršku da bismo partijski trgovali, vjerujemo u saradnju sa SG LSCG

Đurašković novi gradonačelnik: Zalagaću se da vlast bude u službi crnogorskih nacionalnih interesa

IZVJEŠTAJ ZA 2021. GODINU: Povećan broj prijavljenih za visoku korupciju, 10.742 krivične prijave, SDT optužilo 153 lica

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

STIGAO I FBI: Sajber napad bio „posao iznutra“

DPS: Novinar Siniša Luković ne prestaje da targetira pojedince koji su meta kampanje narušavanja ugleda i časti

Kabinet Abazovića: Vuković širi dezinformacije, premijer će biti na Žabljaku i neće otvarati školu u Tološima

Lovćenske straže: Patriote Danilovgrada će svojim ideološkim i etičkim stavovima pokazati kako se poštuje i brani Crna Gora