DPS: Kada će ministarka Bratić biti smijenjena?

Smjenjivanja prosvjetnih radnika koji su ranije preminuli, razrješavanja većeg broja ljudi sa jedne iste pozicije, imenovanja nedostojnih ekstremista na rukovodeće pozicije u školama - nije to ništa neočekivano od 'ekspertske' Vlade i njene ministarke koja vodi četiri resora, saopšteno je iz DPS.
DPS: Kada će ministarka Bratić biti smijenjena?

Vesna Bratić

Kako navode iz najjače opozicione partije nema više onih koje ovolika nestručnost, ostrašćenost i klasično neznanje iznenađuju – jer je sve odavno jasno.

“Djelovanje Ministarstva “četiri u jedan”, na čelu sa ženom-četnik ministrom, nešto je zbog čega i prosvjetni radnici i ostatak javnosti danas osjećaju veliko ogorčenje, a roditelji strah da će umjesto u obrazovne ustanove djecu slati u ćelije za indoktrinaciju mladih naraštaja”, poručeno je u saopštenju DPS.

Dodaju da ne vjeruju da Bratićeva ili njeni najbliži saradnici osjećaju stid, jer da je drugačije i da imaju i mrvu odgovornosti, sami bi podnijeli ostavke.

“Ne zanimaju nas više opravdanja i arogantni napadi Bratićeve i njenih saradnika koji uvijek nađu drugog krivca za svoje greške. Ne zanima nas ni šta premijer Krivokapić ima o ovome da kaže. Nas, kao i čitavu javnost, danas jedino interesuje – kada će ministarka Bratić biti smijenjena. Jasno nam je i zašto ćute članice aktuelne vlasti – ali i oni će brzo morati da se izjasne. Kakva Vlada – takvi i eksperti. Bila – ne ponovila se”, zaključeno je u saopštenju.

×

Preuzmite našu aplikaciju


2 komentara


Eagles

Bice kako kazu visoki predstavnici stranih ambasada, to sto oni vladi napissu TO Vlada smije procitat; zato DF dimi. Mi smo protektorat, staratelj odlucuje

Odgovori
smilja

Osoba koja dozvoli sebi ovo što radi Bratić i dodajte na to debilna saopštenja govori da nešto debelo niji kako treba. Pitanje je da li ona ima “mozga” da to shvati. Ako bude razumjela šta radi, biće bolno, bez obzira koju će poruku dobiti od Boga.

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

GOVOR ĐUKANOVIĆA: Sumirao uspjehe i propuste trodecenijske vladavine – “Potrebna moderna DPS, partija za novo doba”

Bogdanović: Novi izbori odrediće trajni put crnogorskog društva

Draginja Vuksanović- Stanković: Da smo iskorijenili korupciju, Crna Gora bi bila jaka i članica EU

Nikolaidis: Bez Amfilohija i Trampa propašće i ideja stvaranja srpskog svijeta

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Demokrate: Andrija i DPS – dva najprljavija politička igrača neka testiraju koliko poslanika podržava Vladu, ako im basta

Novović: Plaćeničko, propagandno glasilo širi lažni mit o ugroženosti Srba

Lepa Brena se skinula u Crnoj Gori, svi se pitaju zbog čega je tako vitka (FOTO)

Burić sa Rajzing Rajnke: Državno tužilaštvo ne smije biti ni pod čijim uticajem