Krivokapić: Uskrs nas uči, obavezuje i podsjeća da poštujemo jedni druge

Predsjednik Vlade Crne Gore u tehničkom mandatu Zdravko Krivokapić čestitao je Uskrs nadbiskupu barskom, monsinjoru Roku Đonlešaju, biskupu kotorskom, monsinjoruIvanu Štironji, kao i svim vjernicima koji ovaj praznik slave po gregorijanskom kalendaru, saopšteno je iz Vlade Crne Gore.
Krivokapić: Uskrs nas uči, obavezuje i podsjeća da poštujemo jedni druge

Zdravko Krivokapić

Krivokapić je kazao da najveći hrišćanski praznik sve ljude poziva na praštanje, pomirenje, razumijevanje i zajedništvo.

”Svakom vremenu, pa i našem, potrebne su riječi utjehe i ljubavi koje sa sobom nose ovi praznični dani kada svaki čovjek ponaosob treba da se sjeti ličnih uspjeha i uzleta, poraza i pogrešnih odluka, ali i da osjeti radost novih, nastupajućih dana u kojima nam se pruža šansa da ispravimo svoje greške, da se osnažimo i nesebičnim postupanjem i zadobijenim povjerenjem obogatimo svoju najbližu zajednicu i Crnu Goru.

Uskrs nas uči, obavezuje i podsjeća da poštujemo jedni druge, da sa iskrenom empatijom sagledavamo sva zbivanja u bližem i daljem okruženju i sa pažnjom dočekamo sve koji u Crnoj Gori nalaze svoj spas i toplo skrovište.

Još jednom, svima koji slave Hristovu pobjedu života, vjere, nade i ljubavi, želim da u zdravlju, miru i blagostanju provedu ove blage dane sa najdražima”, navodi se u čestitki Krivokapića.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Krivokapić: Biću premijer do 2024. godine, pokušaj vođenja hladnog rata sa Srbijom

Krivokapić: Imao sam informacije da se sprema državni udar

Pala Vlada Zdravka Krivokapića

KONJEVIĆ: Treba li da prepričavam da ste donosili cvijeće našoj bivšoj predsjednici, ne može premijer da bude šarlatan – KRIVOKAPIĆ: Nije čudo što završavamo po bolnicama

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Ruski analitičar objasnio zašto ruska vojska gubi rat u Ukrajini

Kako su ANB i policija skovali paklenu zavjeru protiv građana na Belvederu

Recept dana: Neobično slavsko predjelo – Slani rolat sa makom

Zirojević: Sporazum SDP-a i URE za SD nije prihvatljiv, pregovori kao na pijaci