Liberali traže ostavku Adžića: Ponašanje graničnog policajca sramotno za državu

Ponašanje crnogorske policije, naročito one na granicama države, mora biti na najvišem nivou, profesionalno i etički. Zbog osjetljivosti slučaja, očekivano je da ostavku ponudi i ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić koji mora osjećati najveću profesionalnu, političku i hijerarhijsku odgovornost zbog ovakvih dešavanja, saopštili su iz Liberalne partije.
Liberali traže ostavku Adžića: Ponašanje graničnog policajca sramotno za državu

Andrija Popović

– Policija je apparat u službi građana ali i svih koji dolaze u našu državu kao i njihove sigurnosti. Naročito kada je u pitanju granična policija sa koja je prva slika koju svako stiče o Crnoj Gori. Nemile scene kojima je javnost svjedočila na snimku na kojem službenik policije na graničnom prelazu maltretira i ponižava stranog državljanina, građanina Albanije, čak i fizički nasrće na njega, sramota su za sve u Crnoj Gori, navode oni.

Iako je, kako dodaju, Uprava policije saopštila da već istražuje ovaj slučaj, moraju se preuzeti ažurniji koraci i službenik hitno sankicionisati za ugrožavanje bezbijednosti i časti građana ali i unižavanje ugleda države Crne Gore, slučaj ne smije ostati zataškan.

– Ugled države Crne Gore i njene policije ali i ugled i dostojanstvo svih građana i onih koji dolaze u Crnu Goru kao gosti, mora biti čuvan na najvišem nivou, šaljući jasnu poruku da su ovakvi incidentni neprihvatljivi, naglašavaju u ovoj partiji.

×

PROČITAJTE I...

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Kćerka Monice Bellucci na snimanju reklame u Rimu mnoge podsjetila na slavnu maj...

Osuda skandalozne poruke izostala sa najvažnijih državnih adresa; Strugar: Duh i...

Radunović: Kolege koje su učestvovale u pobjedi 30. avgusta se živi ne čuju oko ...

Uprava za igre na sreću postaje samostalni organ