Izvor: AntenaM

Na “krovu Crne Gore” postavljena državna zastava velikih dimenzija

Humanist i patriote iz SKI DOO ''Durmitor'' realizovali su danas davnošnju ideju da na ''krovu Crne Gore'' iznesu i postave državnu zastavu, nestandardnih već mnogo većih dimenzija.
Na “krovu Crne Gore” postavljena državna zastava velikih dimenzija

Foto: AntenaM

Njih 11 ljubitelja motornih sanki iz Žabljaka, NIkšića, Podgorice, Budve i Šavnika omiljenim prevoznim sredstvom prevezli su  a potom pješice iznijeli do pod sam vrh Bobotovog kuka državnu zastavu dimenzija 10X30 metara. Pozicija na kojoj je postavljena a potom dronom snimljena nalazi se na koti 2.400 metara nadmorske visine.

Foto: AntenaM

“Napokon su se stvorili optimalni uslovi da svoj naum ostvarimo. Ostaje žal što nijesmo mogli izaći na sam Bobotov kuk jer je za taj poduhvat po ovolikom snijegu potrebna specijalna oprema”, kažu za Antenu M iz ovog Udruženja i dodaju da uz strast za motornim sankama, kojima obilaze Durmitor i Studenu, obilaze i okolna sela i stanovništvo često noseći ljekove i druge potrepštine koje su im nedostajale.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

KO GOSPODARI ROŽAJSKIM ŠUMAMA: Doznake samo za odabrane, dokumentacija se falsifikuje, država trpi milionske štete

(UŽIVO) Đukanović: Zadnja ura da završavamo ovaj cirkus državne politike; Mandić: Vi gospodine Đukanoviću najveći ste problem Crne Gore, predugo ste na vlasti

Pala Vlada Dritana Abazovića

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Podgorica jedan od ,,ključeva” drugog kruga

Penzionisani Vrhovni državni tužilac Ivica Stanković riješio da se bavi advokaturom

Hoće jezik na pravo: Krivokapić izjavio da očekuje ubjedljivu pobjedu Đukanovića…

Žrtvu doveo iz Doma za nezbrinutu djecu i tjerao na prostituciju: Sat vremena “iznajmljivanja” naplaćivao 100 eura