Kosovo se brani, al’ od kuće: Svega 30 “junaka” iz Crne Gore organizovano otišlo na zbor na Jarinju

Nakon što je na društvenim mrežama danima unazad kružio poziv ljudima iz Crne Gore da se uključe u odbranu Kosova, došao je i taj dan, dan D, 18.decembar kada se trebalo krenuti u odbranu ideje, kako su organizatori napisali ''Nikad granica, Kosmet je Srbija''. Uz uredno objavljenu satnicu polazaka iz pojedinih crnogorskih gradova, odazvani su se otisnuli na ''epsko putovanje'' kako bi vratili Kosovo Srbiji.
Kosovo se brani, al’ od kuće: Svega 30 “junaka” iz Crne Gore organizovano otišlo na zbor na Jarinju

Foto: Društvene mreže

Uprkos činjenici da je poziv kružio društvenim mrežama, junački odziv je izostao. Iako su organizatori možda sanjali neku novu “Lazarovu vojsku” dobili su, prema nezvaničnim saznanjima portala Standard iz policije, 10 automobila i dva kombija, sa sve ukupno 30 voljnih individua, da preko graničnog prelaza Dračenovac uđu na teritoriju Srbije kako bi se dalje zaputili na “rodoljubni zbor” na Jarinju.

Da li se neko od njih naprasno razbolio, dobio napad migrene, ili shvatio da mora na operaciju ili je već operisan, pa se u međuvremenu predomislio i odustao od daljeg “putešestvija”, ne znamo, ali ovih 30, uprkos kampanji na društvenim mrežama, pokazalo je koliki su fijasko organizatori doživjeli, a i ideja da je Kosovo Srbija, makar što se crnogorskih građana tiče.

Iako su svojim pozivima na društvenim mrežama pozivali uz poruku da više nema čekanja i da svaki “rodoljubivi brat” treba na Kosovo da krene,i uprkos činjenici da ih na Jarinju čeka raznorazna šovinistička bratija,i Vagnerovci, to nije dalo rezultat, pa im se odazvalo svega “odabranih” 30.

No, ovih 30 se makar privremeno okuražilo da ode put Kosova, za razliku od armije twitter/fejsbuk ratnika koji svakodnevno na internetu ginu iznova i iznova za Kosovo. Jer lako se junačit iz udobnih fotelja, i topline doma, i lizati rane proteklih petnaest godina nepreboljene nezavisnosti Kosova.

I.Đ

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

8 komentara


Damjanovic

E to su te junacine srpske, iz toplih domova se junace preko tastatura i prebrojavaju koliko ima Crnogoraca na skupu Ima nas!!!!!

Odgovori
Mirko

Kad ce ispuniti Ristov zavjet, Dogodine na Lovćenu, nikako da krenu, a mi ih nestrpljivo čekamo!

Odgovori
Vule

Nemojte se sprdati, pa ni iz Srbije nije bilo više. Za početak dovoljno, birani su to junaci.

Odgovori
Adem HAXHAJ ( Hadžaj )

Mali mi se prostor daje da bi izrazio sve šta Muslim o lukavom Vučiću,pa se samo iz dubine duše zahvaljujem autoru,ma ko bio,na vrhunskom bičevanju srpske lude lakomosti.

Odgovori
Miki

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Srbijancu su pametan narod ,znaju da ih onaj psihopata šalje u ludilo,niko se i nije pojavio. Ovi naši nesrecnici ,svijesti majmuna ,iz srednjeg vijeka izigravaju rodoljube

Odgovori
Trile

Pošto se prave spiskovi i te ,,junake,, treba popisat’ jer to mogu biti potencijalni teroristi.

Odgovori
cikotickadjeku,

ne, ne to nisu potencijalni teroristi, to su rodjeni teroristi i to treba pod hitno staviti pod kljuc pa kljuc baciti u duboko more da ga niko ne nadje

Odgovori
Sveto

Hahahahah
Prokleo ih Amfilohije sve odozgo sto ne odose u vecem broju.

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Cingel: Slovačka plaća cijenu zbog nepriznavanja Kosova

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

Eskobar: Zaboraviti „Kosovo je Srbija“, i preći na „Kosovo i Srbija su Evropa“

Vučić najavio da će Srbija od KFOR-a tražiti dozvolu da rasporedi policiju i vojsku na Kosovo

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Zoran Kalezić sahranjen u rodnom Danilovgradu

Uradio zube u Turskoj pa izašao u klub i postao hit

Više od 20 dana nema traga Borisu Gardaševiću

Optužnica za ubistvo Jovana Vukotića predata sudu u Istanbulu