Potpisan Sporazum o saradnji Pošte i Volija

Sporazum o poslovnoj saradnji Pošte Crne Gore i kompanije Voli trade potpisali su danas Izvršni direktor Pošte Božidar Vuksanović i Predsjednik Odbora direktora Voli-ja Dragan Bokan.Sporazum je potpisan u cilju boljeg predstavljanja i nastupa na tržištu obije kompanije.
Potpisan Sporazum o saradnji Pošte i Volija

“Cilj Pošte Crne Gore je da svoje resurse upotrijebi u funkciji stvaranja najpovoljnijeg ambijenta i da doprinese stvaranju spone između privrednih subjekata i građana. S obzirom na izuzetne resurse, Pošta Crne Gore jeste u mogućnosti da obezbijedi kvalitetnu dostavu na cijeloj teritoriji Države bez obzira na okolnosti trenutka i aktuelnu pandemiju. Naš cilj je da uvijek i na svakom mjestu budemo na raspolaganju građanima”, kazao je Izvršni direktor Pošte Božidar Vuksanović.

Izvršni direktor je naglasio da je iz potpisanog sporazuma proističe ugovor koji građanima daje mogućnost da pozivom ili putem web-a poruče neki od ponuđenih paketa odnosno proizvoda i da im naručeni proizvodi budu dostavljeni na kućnu adresu u kratkom roku.

“Saradnja Pošte i Volija stvara novu vrijednost za potrošače i korisnike i proizvod je uvezivanja komunikacionih i dostavnih resursa Pošte Crne Gore, s jedne strane, i određenih proizvoda iz ponude kompanije Voli, s druge strane.

Trgovina životnih namirnica od sada ne podrazumijeva isključivo odlazak u prodajne objekte. Potrošači imaju priliku da trgovinu na brz i jednostavan način obave iz svojih domova”, zaključio je Vuksanović.

Predsjednik Odbora direktora kompanije Voli Dragan Bokan kazao je da Voli i Pošta Crne Gore dijele zajedničku misiju da uz kvalitet ponude, nove vrijednosti za korisnike i potrošače i stvaranje uslova za motivisanje zaposlenih, uvijek idu korak dalje i pomjeraju standarde u skladu sa zahtjevima savremenog tržišta.

Potpisivanje sporazuma za nas predstavlja posebnu obavezu da kroz partnerski odnos sa ovom instiucijom koja je na usluzi građanima Crne Gore još od 19.vijeka, u ovom novom, savremenom dobu, na efikasan način u skladu sa najboljim iskustvima inostranih tržišta odgovorimo svim potrebama naših korisnika i potrošača.

Voli će uz Poštu Crne Gore postati bliži svojim potrošačima kroz dostavu proizvoda na kućnu adresu, što predstavlja odličnu povoljnost, ne samo u situacijama kao što je aktuelna pandemija.

“Sigurni smo da će Pošta u Voliju imati pozdanog partnera, koji kroz sve svoje sisteme funkcionisanja predstavlja reper savremene i dobro organizovane kompanije. Sporazum koji smo danas ozvaničili označava početak saradnje čiji će pun potencijal pokazati novi izazovi na tržiištu i sve viša očekivanja potrošača i korisnika“, izjavio je predsjednik kompanije Voli Dragan Bokan.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

U CEDIS pripremaju dijeljenje stanova za partijski podobne menadžere DF i Demokrata

Po izlasku iz zatvora Žarko Laušević je utočište pronašao u domu glumice Cvijete Mesić

Pribilović: U žaru revanšizma prema DPS prethodna vlast proganjala investitore, zatvoreni Sveti Stefan posljedica takvog činjenja

Konjević i Rajnke svečano ispratili Španjevića na školovanje na Mornaričkoj akademiji u Anapolisu