Razmjena iskustava kako između stručnog kadra tako i između polaznika škola, doprinijeće podizanju nivoa rada obje institucije

Direktori JU Resursnog centra za sluh i govor
Razmjena iskustava kako između stručnog kadra tako i između polaznika škola, doprinijeće podizanju nivoa rada obje institucije

Razmjena iskustava kako između stručnog kadra tako i između polaznika škola, doprinijet će podizanju nivoa rada obje institucije. Nakon potpisivanja sporazuma gosti su u pratnji domaćina obišli Resursni centar kako bi se upoznali sa raznovrsnim uslugama kojim se bave u radu sa djecom sa posebnim obrazovnim potrebama.

Djeca i nastavnici iz Sarajeva ovih dana gosti su grada Kotora. Zajedničkom inicijativom Benjamine Karić, gradonačelnice Sarajeva i Vladimira Jokića, predsjednika Opštine Kotor, borave u Kotoru tokom održavanja Kotorskog festivala pozorišta za djecu, gdje će pored upoznavanja sa znamenitostima grada, aktivno učestvovati u festivalskim radionicama, prisustvovati predstavama i ponijeti najljepše uspomene sa iskrenom željom da se ova saradnja nastavi i proširi.

Upravo današnje potpisivanje Memoranduma o saradnji dvije škole i dogovoreni konkretni vidovi saradnje, još jedan su garant uspjeha i nastavka ovog projekta.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

Turisti troše manje, prihodi se ne mogu porediti sa 2019.

Obilježen Dan sjećanja na ubijenu djecu Sarajeva

Odreknite se šećera na sedam dana, ovo će se desiti vašem tijelu

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Holandski advokat podnosi tužbu protiv Državnog tužilaštva i policije zbog nezakonitog hakovanja aplikacije Sky

Dinoša:Više nijesam počasni predsjednik, niti član DUA

Pronađena eksplozivna naprava u Beranama, krivična prijava protiv jedne osobe

Vuksanović Stanković od predsjednice Skupštine zatražila pokretanje parlamentarnog dijaloga