Uličarski termini i jezik mržnje u Skupštini

Menadžment Radio i Televizije Crne Gore reagovao je na današnje optužbe koje su se danas čule iz Parlamenta. Poslanici su raspravljali o imenovanju devet novih članova Savjeta RTCG.
Uličarski termini i jezik mržnje u Skupštini

Reagovanje menadžmenta RTCG prenosimo integralno:

Govoreći o drugima, najviše se kaže o sebi – zato je menadžmentu i uredništvu drago što je većina poslanika vlasti sručila lavinu teških uvreda, diskvalifikacija, neutemeljenih optužbi na račun Javnog servisa.

Posebno smo zahvalni uvaženom predsjedniku crnogorskog parlamenta što je dozvolio istomišljenicima da, u hramu demokratije, prikažu bogat repertoar jezika mržnje, uličarskih termina, i nakaradnog poimanja demokratije i uloge medijskog servisa.

Da budemo do kraja jasni – Javni servis ne bježi ni od kakve objektivne analize i kritike, niti od bilo kakve odgovornosti. Međutim, dok rukovodstvo bude u prilici da nešto javno kaže, neće dozvoliti, a da ne demantuje laži kako je RTCG “jazbina u vezi s mafijaškim strukturama” od kojih je, iz “Splendida”, primala nadoknadu srazmjerno mržnji koju je, navodno, sijala. Ako je to tačno, trebalo je imenovati vinovnike tog krivičnog djela, i podnijeti prijavu oslobođenom tužilaštvu.

U protivnom, sve ćemo shvatiti kao poslaničku fascinaciju renomiranim hotelom, u kome je sniman film o Džjemsu Bondu.

×

Preuzmite našu aplikaciju


0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Brajović: Mi smo spašavali živote; Krivokapić: Vi ste gledali gdje će ko koga da smjesti, ne u bolničke krevete, već na pozicije

Odlažu se smjene u RTCG

PKCG se žalila Skupštini: Smatraju da je Lekić nepravedno diskvalifikovan

U RTCG višak više stotina radnika

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

OSVETA optuženih i osuđenih!

Paunović kritikuje RTCG: Mi nemamo ljubavnu pjesmu više, svaka je o državi, patriotska

OTPUSTILI CRNOGROSKOG TRENERA POSLE TRI SATA: Dobio otkaz prije nego što je upoznao igrače!

Ašaninu zbog neslaganja sa Mitrovićem zabranjen ulazak u kancelariju