Izvor: cdm

Vjenčali se Vlado Šćepanović i Nataša Milosavljević: Bez tebe, nestaće sunca…

Šoubiz scenu na prostoru bivše Jugoslavije u posljednjih nekoliko sedmica zahvatio je talas razvoda/raskida poznatih ličnosti.
Vjenčali se Vlado Šćepanović i Nataša Milosavljević: Bez tebe, nestaće sunca…

Crna Gora je juče uspjela da pošalje drugačiju poruku zahvaljujući činjenici da su se na vječnu ljubav zavjetovali legendarni bivši košarkaš Vlado Šćepanović i njegova izabranica, bivša mis Crne Gore – Nataša Milosavljević.

Time su se obistinile ranije najave da će Vlado i Nataša sudbonosno DA izgovoriti početkom avgusta.

Intimna ceremonija vjenčanja odigrala se uz prisustvo njihovih dragih ljudi, članova porodice i prijatelja, a bez previše pompe mladenci su na najljepši način krunisali idiličnu ljubavnu vezu.

Sudeći po nekoliko takozvanih storija objavljenih na Natašinom Instagram profilu, najintimniji trenuci vjenčanja ukrašeni su numerama “Bez tebe” Olivera Dragojevića i “Ja samo pjevam” Severine Vučković, a čini se da je prvi ples protekao u znaku Oliverovih najljepših ljubavnih stihova – “bez tebe, nestaće sunca”.

Podsjetimo, Nataša je za mis Crne Gore proglašena 2015. godine. I dalje važi za jednu od najljepših Crnogorki, a trenutno je zadužena za AR Scouting management modnu agenciju u Crnoj Gori, dok je nedavno pokrenula i privatni biznis u Podgorici.Ščepanović spada u grupu najvećih crnogorskih sportskih bisera u istoriji ovog prostora.

Sa Jugoslavijom je osvajao i Svjetsko i Evropsko prvenstvo, dodao i nekoliko klupskih trofeja, a po okončanju igračke karijere okušao se u ulozi trenera.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Italija će parovima za vjenčanje u Rimu plaćati po 2.000 eura

Mihailo: Sljedeće sedmice uputiću zvaničan zahtjev premijeru za sastanak

Mihailo: Cilj je puno ostvarenje prava na slobodu vjeroispovijesti

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Huter: Pozivi na linč svih onih koji se ne uklapaju u svetosavske ideološke matrice dobrodošli

Piletina u kurkuma sosu

Dokumentarni film Zavjera na Al Jazeeri

Uprava policije: Nije nestalo 200 kilograma kokaina, bila pogrešna procjena ambalaže