Za radove na objektu CANU 490.000 eura

Vlada Crne Gore izdvoiće 490.000 eura za dodatne radove na izgradnji objekta Crnogorske akademije nauka i umjetnosti (CANU).
Za radove na objektu CANU 490.000 eura

To je navedeno u Informaciji o obezbjeđivanju sredstava za izvođenje zamjenskih i dodatnih radova na izgradnji nove i rekonstrukciji postojeće zgrade Crnogorske akademije nauka i umjetnosti koju je Vlada usvojila na današnjoj sjednici.

”S tim u vezi, Vlada je zadužila Ministarstvo finansija da obezbijedi sredstva u iznosu od 490.000 eura, a u cilju izvođenja zamjenskih i dodatnih radova na izgradnji objekta CANU čiji je završetak bio planiran za januar 2022. godine. Dodatna sredstva će obezbijediti poboljšanje prostornog kapaciteta i bolje funkcionisanje i organizaciju prostora”, navedeno je u saopštenju Vlade.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

CANU: Ugovorom sa SPC ignorišu se istorijski izvori o crnogorskom pravoslavlju

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

Primite Krivokapića, Bratić i Injac u vaše visoko društvo, idealni su za CANU

Zašto Abazović krije stav CANU o ugovoru sa SPC?

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Poslanici usvojili rebalans budžeta i odluku o zaduživanju

Abazović: Restrikcije na koncesije samo prema ljudima koji ne rade u skladu sa zakonom; Krivokapić: Osnivač vjerskih škola uzurpator crnogorskih kulturnih dobara

Abazović o akciji ANB: Imena uhapšenih osoba može otkriti jedino SDT

Godišnjica samoubistva admirala Vladimira Barovića: Crna Gora da čuva sjećanje na njega kroz obrazovanje i memorijalne događaje