Za rekonstrukciju Dalmatinske ulice 150.000 eura

Ako pogledamo širu sliku ostalo je još da saniramo bulevar Knjaza Danila. Četvrtinu posla smo odradili unazad godinu ipo dana, rekao je gradonačelnik Ivan Vuković.
Za rekonstrukciju Dalmatinske ulice 150.000 eura

Završena je rekonstrukcija Dalmatinske ulice. Za novi izgled saobraćajnice, kako je saopštio Gradonačelnik Ivan Vuković uloženo je cirka 150.000 eura. On dodaje, da je ulica dobila potpuno novi izgled u dužini od oko 700 metara.

– Obišli smo jednu od najznačajnijih ulica u Podgorici. Ova ulica se nažalost dugo vremena nalazila u jako lošem stanju. To je zadavalo glavobolju vozačima, zato smo mi pristupili temeljnoj sanaciji. Zahvaljujući našim vrijednim kolegama iz Puteva, ulica je dobila potpuno novi izgled u dužini od oko 700 metara, vrijednost radova je cirka 150.000 eura. U prethodnom periodu smo temeljno sanirali i rekonstruisali sve važne saobraćajnice u gradu. Danas Podgorica izgleda mnogo drugačije u odnosu na to kada smo mi stupili na dužnost. Ako pogledamo širu sliku ostalo je još da saniramo bulevar Knjaza Danila. Četvrtinu posla smo odradili unazad godinu ipo dana. Naredne sedmice ćemo krenuti u temeljnu sanaciju tog bulevara i sa tim zaokružiti ovaj vrijedan investicioni ciklu – naveo je Vuković.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Vlada objavila dopunu spiska kredita funkcionerima i državnim službenicima

Nova imena na spisku odobrenih kredita

Vuković: Za mjesec dana završeno 35 projekata

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Vujović: Čestitam Hrvatskoj, mi smo sve bliži uvođenju dinara

IBRAHIMOVIĆ ZA STANDARD: Bošnjačka stranka nije ničije dugme i ničija ruka u parlamentu, ni u Vladi

Ovo su najbolji parfemi u 2022., a evo koji je najgori: Vrijedi li dati novac?

Standard u posjeti Jovani Bulatović: Sve više mladih želi da se vjenča u narodnoj nošnji