Abazović: Hajat stigao u CG, treba da se ponašamo unikatno

Velika je čast što u Crnu Goru dolazi Hajat i nadam se da je ovo samo prvi njihov hotel koji će se otvoriti u našoj državi u budućem periodu, poručio je premijer Dritan Abazović iz Kotora.
Abazović: Hajat stigao u CG, treba da se ponašamo unikatno

Abazović je kazao da Hajat nije mogao da izabere ljepšu lokaciju od Boke Kotorske.

“Ovo je samo početak velikog zamajca promjene Boke Kotorske na bolje. Ovdje u Kotoru, ali i na drugim mjestima u Boki biće uskoro otvaranje i drugih hotela sa međunarodnim prendovima”, najavio je Abazović.

On je kazao da Crna Gora mora da hvata trendove sa savremenim svijetom, te dodao da globalizacija ne poznaje nikakve granice.

“Naša zemlja jeste unikat, ali ne može da ostvari puni potencijal, ako to ne bude dio neke šire globalne priče. Siguran sam da će američke kompanije dati značajan doprinos tome”, istakao je Abazović, te dodao da su svi investitori dobrodošli, kao i da će Vlada i opštine izaći u susret.

Abazović navodi da se ovim poslala poruka da se kratkom vremenskom periodu mogu uraditi sjajne stvari za Crnu Goru. Zahvalio je porodici Mišković na inicijativi da dovedu Hajat.

“Siguran sam da će Crne Gora naći svoj put da promoviše sebe kao destinaciju koja je izuzetan unikat. Da će gosti Hajata u Boki Kotorskoj biti prezadovoljni. Da će Hajat biti prezadovoljan sa svojim partnerima u Crnoj Gori. Da će nas promovisati širom planete i da će biti motivacija drugim velikim hotelskim brendovima da dođu na naše tržište. Siguran sam da ostvarujemo trku u kojoj će biti važno stići prije nekog drugog brenda. To je Crna Gora kojoj težimo i ne treba da se plašimo kvaliteta”, poručio je Abazović, dodajući da mi jesmo unikat i da tako treba da se ponašamo.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


cikotickadjeku,

hoce kako ne!!! Isto ce kao grupa “Aman” proci a ti, ti se ponasas unikatno, niko normalan sebi ne bi dozvolio ono sto ti sebi dritango

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

ABAZOVIĆ o Belvederu: Neodgovorni pojedinci željeli da se zapali Crna Gora, nije im uspjelo; Temeljni ugovoru sa SPC će biti javan

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

Abazović: Ako zbog državnog interesa treba da padne Vlada, neka padne

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

SDT odbilo da promijeni optužnicu u slučaju pokušaja terorizma 2016.

Popović: Kucnuo je čas da dijalogom vlasti i opozicije izaberemo sudije Ustavnog suda

“Odrobijaću te, sve mi ti namještaš”: Bjelopoljac uhapšen zbog prijetnji policajcu

Lekić: URA i SNP minirali dogovor o Vladi, sa DF i Demokratama tražiti rješenje za izlazak iz krize