Ambasador Slovenije posjetio Skijališta Crne Gore

Skijališta Crne Gore danas je posjetio ambasador Slovenije u Crnoj Gori Gregor Presker.
Ambasador Slovenije posjetio Skijališta Crne Gore

Kako se navodi u saopštenju, sastanku su prisustvovali predstavnici turističke agencije “Gold Travel” iz Podgorice, kao i predstavnik magazina za ugostiteljstvo i turizam Caffe Montenegro.

“Ambasadoru je prezentovana cjelokupna ponuda ski centra Kolašin 1600, planovi za predstojeću zimsku turističku sezonu sa posebnim akcentom na puštanje u rad žičare K7 koja će spojiti ski centre Kolašin 1600 i Kolašin 1450, čime će ovaj ski centar postati konkurentan u regionu. Ambasador je izrazio želju za učvršćivanjem saradnje Slovenije i Crne Gore kroz uzajamnu podršku u dijelu privrede koji se odnosi na turizam.

U narednom periodu radiće na tome da obavijesti javnost u Sloveniji o kapacitetima skijaške infrastrukture u Crnoj Gori sa ciljem privlačenja što većeg broja turista. Dogovorena je i organizacija diplomatskog dana na snijegu tokom predstojeće zimske turističke sezone, kada će diplomate iz raznih zemalja dobiti priliku da se takmiče u sportovima na snijegu na ski centru Kolašin 1600”, piše u saopštenju Skijališta Crne Gore.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Čolović: „Vijesti“ predstavljaju javnosti Bećirovića kao krivca za to što državni ski centar nema struje, to je neistina

Ski rizort Kolašin K16 uskoro jedinstveni biser Bjelasice

FOTO i VIDEO: Smještajni kapaciteti popunjeni, rekordna posjeta na skijalištima

Zimska turistička sezona u Kolašinu prevazišla očekivanja

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Krivokapić: Predviđeno 117 novih projekata, za kulturu 15 jer je ona najveća vrijednost države

Vuković povodom izjave Danilovića: Malena je snaga intelektualne nejači i kad joj pozicija daje moć

Šeki Radončić tvrdi: Rešetnjikov priznao da su Rusi planirali ubistvo Đukanovića

(Video) Provokacija u Pljevljima: Mahao ratnom zastavom ozloglašene jedinice “Garda panteri” ispred džamije, pa napao aktivistkinju sigurne ženske kuće