Bar predstavio turističku ponudu na sajmu u Beču

Turistička organizacija Bar predstavlja turističku ponudu opštine Bar na međunarodnom sajmu turizma ''Ferien 2023'' koji se održava od 16. do 19. marta u Beču, u okviru štanda Nacionalne turističke organizacije Crne Gore.
Bar predstavio turističku ponudu na sajmu u Beču

Foto: TO Bar

Sajam „Ferienmesse Wien“ je najveći sajam turizma u Austriji, sa prosječnom posjetom od 150.000 ljudi, a učestvuje više od 900 izlagača iz 70 zemalja.

Poznavajući navike austrijskih turista, tokom promocije u Beču, očekivano najviše interesovanja je bilo za: kampove, biciklističke i pješačke staze, seoski turizam i kulturna dobra.

Takođe će posjetioci imati priliku da kroz sastanke i promotivni materijal, dobiju informacije o kompletnoj turističkoj ponudi Bara sa posebnim akcentom na aktivni turizam za koji vlada najveće interesovanje.

Na štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore svoju ponudu uz turističku organizaciju Bar i “Hotela Kalamper & SPA” predstavljaju i lokalne turističke organizacije Budve, Kotora, Ulcinja i Podgorice.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

Đurović u Kolašinu: Turistička sezona jako uspješna

NTO: Veliko interesovanje za turističku ponudu Crne Gore u Monaku

U Velikoj Britaniji porast interesovanja za turističku ponudu Crne Gore

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Kako je Morsko dobro kupilo trajekt “Prizna”: Kršenje Zakona o javnim nabavkama, namještanje dokumentacije i tajna posjeta Zadru

LIKVIDACIJA RANKA ESKOBARA: Studentkinji Azri određen pritvor; Evo i šta je rekla pred sudom u BiH

VOJINOVIĆ ZA STANDARD: Dodirivanje bez prethodne dozvole je seksualno uznemiravanje, pa koliko god trajalo

Sudski savjet mijenjao pravila i ”frizirao” ocjene da bi izabrao Seku Piletić