Izvor: RTVNK

Đorđe Manojlović izvršni direktor EPCG-Željezara Nikšić

Sekretar Sekretarijata za uređenje prostora i zaštitu životne sredine Opštine Nikšić Đorđije Manojlović biće izvršni direktor novoosnovane firme EPCG-Željezara Nikšić.
Đorđe Manojlović izvršni direktor EPCG-Željezara Nikšić

Tu je odluku donio Odbor direktora EPCG na večerašnjoj sjednici, a potom je ta informacija saopštena predstavnicima bivših radnika Željezare.

“Nakon sjednice Odbora razgovarali smo sa Milutinom Đukanovićem i njegovim saradnicima i saopšteno nam je da je izabran Odbor direktora nove firme EPCG-Željezara Nikšić, a da će Manojlović biti izvršni direktor”, kazao je Portalu RTNK predstavnik bivših radnika Željezare Ivan Vujović.

Grupa željezaraca večeras je bila ispred uprave EPCG-a, gdje su čekali da se završi sjednica Odbora direktora te kompanije i njima saopšti da li je nikšićka Željezara konačno i formalno u vlasništvu državne elektroenergetske kompanije.

Vujović je rekao da je EPCG potpisala ugovor sa Tosčelikom i da je dokument ovjeren kod notara.

“Rekao nam je da će EPCG prvu ratu od 15 miliona eura uplatiti u ponedjeljak, a drugu od preostalih pet miliona najvjerovatnije i prije polovine februara. Ono što je najvažnije za nas su naša radna mjesta i spremni smo da nas parcijalno prima na posao, ali pod uslovom da dobijemo rješenja za stalno o čemu smo i tražili garancije od čelnika EPCG-a. O tome ćemo sa njima razgovarati i narednih dana”, rekao je Vujović.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


Pomoracnkcg

Zar i ti Đoko ode u četnike – sad će ti striko Daka dati para da iznese to što je ostalo u željezaru a ti ćeš dobiti listu koga da zaposliš. E generacijo ne brukaj prezime i đedovinu – evo ti zbog čega : sad će milutin zmija otrovnica sve što je pokra da svali na tebe da je to oporavak željezare a onda liste zaposlenja i glasanja. Mnogo puta smo kao srednjoškolci bili zajedno nemoj radi mrtvog Save koji te branio i štitio srati po Nikšiću kao šubara šajkača dragov

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Ako ne bude kiše biće i poskupljenja i restrikcije struje

Ivanović za STANDARD: Investitori odlaze, finansijski izvještaji fabrikuju, živi se na ratama lažnih obećanja dok se šanse za bankrot uvećavaju

Kupovina željezare bi mogla skupo koštati EPCG

Za koga menadžment pakuje deset odsto akcija EPCG

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Od ljeta tri kompanije će letjeti na liniji Izrael-Crna Gora

Zirojević: Početkom februara o razrješenju Marka Kovačevića

Zaplijenjen dron, nadlijetao iznad zatvora sa dva telefona

Novi krug Voli cijena počinje!