Đurović: Mnogo je razloga za dolazak u Crnu Goru, pozivam vas da zajedno oborimo rekord

Ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović prisustvovao je svečanom otvaranju festivala Manifest u Beogradu, na kojem je pozvao građane Srbije da posjete Crnu Goru.
Đurović: Mnogo je razloga za dolazak u Crnu Goru, pozivam vas da zajedno oborimo rekord

„Ja sam ovdje da iskažem svoje dvostruko zadovoljstvo i jedan poziv. Veoma sam zadovoljan što se nakon dvije godine Kovida ovaj festival vraća u punom sjaju i na novoj lokaciji. Siguran sam da neće samo nastaviti ovu dosadašnju tradiciju, već da će iz godine u godinu biti i sve bolji. Drugo moje zadovoljstvo leži u činjenici da je Crna Gora partner od prvog festivala Manifest i siguran sam da ćemo u narednom periodu i u narednim godinama biti dio Manifesta i prezentovati turističku ponudu Crne Gore”, rekao je Đurović, kako je saopšteno iz Ministarstva.

Kazao je da je mnogo razloga za dolazak u Crnu Goru.

“Kako je rekla direktorica NTO Srbije, mislim da mi sada svi negdje takmičimo za 2019. godinu. Ja bih želio sve, iz Crne Gore da pozovem da pomognemo Srbiji da dođu i da doprinesu da 2022. bude 2019. Ali ovu priliku koristim da vas, sve građanke i građane Srbije pozovem da vi nama pomognete i pozivam vas da zajedno oborimo rekord i budemo bolji od 2019. U ovom trenutku smo za tri odsto bolji nego 2019. godine. Razlog da dođete u Crnu Goru ima puno: Ada Bojana, Budva, Kotor, Boka, Prokletije, Kolašin, Durmitor. Razlog da dođete u Crnu Goru je sama Crna Gora. Dobrodošli”, zaključio je Đurović.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

SRĐA PAVLOVIĆ: Opsada Dubrovnika – rat za mir

Ko je u Crnoj Gori ugrožen – Srbi ili Crnogorci?

Poruka iz Pentagona: Beograd da poštuje suverenitet Crne Gore koja je dio bezbjednosnog okvira NATO-a

Abazović: Nema kalkulacija sa prozapadnim putem, Crna Gora najbliža opciji da zadrži postojeći sastav Vlade

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Mugoša nije kriv, Viši sud donio oslobađajuću presudu

ABAZOVIĆ o Belvederu: Neodgovorni pojedinci željeli da se zapali Crna Gora, nije im uspjelo; Temeljni ugovoru sa SPC će biti javan

“PARTIJSKO RUDARENJE”: Menadžerima iz DF-a i Demokrata 75 odsto plate i naredne dvije godine ako budu razriješeni

Milošu Medenici određen pritvor do 30 dana