EPCG: Produžena akcija za otplatu duga privrednika

Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) produžila je akciju ''Za čist račun 2'' koja, kako su saopštili, omogućava otplatu duga za privrednike pod povoljnim uslovima.
EPCG: Produžena akcija za otplatu duga privrednika

Iz te kompanije su naveli da su se odlučili za nastavak akcije zbog izazovnog položaja u kojem su se našla crnogorska preduzeća zbog pandemije koronavirusa.

”Akcija omogućava svim potrošačima iz kategorije ‘’Ostala potrošnja’’ da 30 odsto duga po osnovu utrošene eletrične energije otplate u narednih 30 mjeseci, u fiksnim mjesečnim ratama. Nakon isteka sporazuma, pravna lica nastavljaju otplatu preostalog duga potpisivanjem novog sporazuma”, navodi se u saopštenju.

U akciju se mogu uključiti sva pravna lica koja imaju više od tri neplaćene fakture za utrošenu električnu energiju, bez obzira na visinu dugovanja, uz uslov da plate posljednju fakturu i potpišu Sporazum o izvršavanju obaveza po povoljnim uslovima.

Akcija traje od 1. maja do 30. juna 2021. godine.

”Potpisivanjem sporazuma pravna lica ostvaruju niz povoljnosti. Prije svega, u prvih 30 mjeseci trajanja sporazuma biće u obavezi da u 30 mjesečnih, fiksnih rata izmire 30 odsto duga. Uz mjesečnu ratu, potrebno je plaćati i tekući račun.

Druga povoljnost za pravna lica koja odluče da se priključe akciji je što im se, dok poštuju obaveze iz sporazuma, neće obračunavati zatezna kamata na postojeći dug. Takođe, dok se poštuje sporazum, pravna lica su izuzeta od isključenja sa distributivne mreže i mjera prinudne naplate.

Pravna lica koja imaju aktivne sporazume iz prethodnog perioda (klasični protokol ili protokol iz akcije 5 za 5) mogu iste reprogramirati po novom modelu.

Pozivamo pravna lica sa dugom za električnu energiju da iskoriste ovu jedinstvenu priliku.

Sve informacije mogu se dobiti u jedinicama lokalnog Snabdijevanja, besplatnim pozivom na broj 19100, na web portalu www.epcg.com ili putem Facebook stranice”, kazali sui z EPCG.

×

Preuzmite našu aplikaciju


0 komentara


POVEZANI ČLANCI

EPCG: Oko 7.700 potrošača potpisalo sporazum o otplati duga

Sklopljeno 37 sporazuma o priznanju krivice, sud odbio 10

Portparol Demokrata Nikola Rovčanin direktor EPCG

Borovinić Bojović donijela nove mjere: Građani mogu da se kreću do 22 časa

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Ova VELIKA glumica je pretrpjela je zlostavljajne SINA i velike gubitke, utočište pronašla u PRIHVATILIŠTU

Medojević: Božović i Perović zloupotrebvaju Crkvu i žele da podrže Vladu bez DF-a

STANDARD sa dr Jovanom Mašić o mitovima veganstva i zdravlju

EMANUEL MAKRON (43): Ja slušam sve što mi supruga (68) kaže!