NTO: Intenzivirana promocija Crne Gore na tržištu Mađarske

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore učestvuje na Around The World Live Roadshow-u, koji se održava od danas do 15. oktobra u Mađarskoj.
NTO: Intenzivirana promocija Crne Gore na tržištu Mađarske

Kroz prezentacije, radionice i nagradne igre ponuda destinacije se predstavlja turističkoj privredi Mađarske u četiri grada i to Đeru, Budimpešti, Debrecinu i Segedinu, saopšteno je iz NTO. 

“Učešće na mađarskom roadshow-u prilika je da se poveća vidljivost i prisustvo Crne Gore kao turističke destinacije u Mađarskoj i da se uspostave novi kontakti sa turističkim agencijama i turoperatorima sa ovog tržišta u cilju veće zastupljenosti crnogorske ponude u njihovim programima putovanja.

Prezentacijama prisustvuje preko sto agencija i turoperatora, među kojima su neki od najznačajnijih sa tržišta Mađarske: IBUSZ, OTP Travel, Fehérvár Travel, Malév AirTours, Atlantic Travel, Bono Travel Agency, STA, Unlimited Travel, Globe Center Travel Agency, Zseppelin Tour Operator, Adria Tours, Ardelean Tours, Mauri, Invia.hu, Mettravel, Coral Tours, East-West Travel Agency, United 4 Bonafini Bindair; Unitravel Tour Operator, 1000Út; Green Travel, Vista Travel Agency, Haris Travel, TravelGoo, BCD Travel i drugi”, piše u saopštenju.

Foto: NTO 

U okviru posjete Budimpešti, direktorica NTO CG Ana Tripković-Marković je održala sastanak sa direktoricom programa Nacionalne turističke agencije Mađarske, Martom Fazekas.

Sastanku su takođe prisustvovali: rukovodilac za tržišta Zapadne Evrope, Mediterana i Latinske Amerike, gospođa Zsuzsa Szegner, rukovodilac za tržišta jugoistočne Evrope i sektora za razvoj turizma, Ivan Ljubinković i savjetnica direktorice NTO, Anisa Murić. Takođe, održan je sastanak sa predstavnicima Ambasade Crne Gore u Mađarskoj.

Pored NTOCG, na mađarskom roadshow-u svoju ponudu predstavljaju lokalne turističke organizacije Bara, Budve i Tivta i HG Montenegro Stars.

“Tržište Mađarske ima značajan potencijal za Crnu Goru kao turističku destinaciju imajući u vidu dobru avio povezanost sa ovim tržištem, posredstvom niskobudžetne mađarske avio kompanije Wizz Air koja leti na relaciji Budimpešta – Podgorica.

Događaj Around The World Live Roadshow, koji je namijenjen uvezivanju turističkih agencija i turoperatora sa potencijalnim destinacijama, organizovan je od strane globalnog udruženja i marketinške agencije AVIAREPS, koja radi na umrežavanju avio-kompanija, hotela, turističkih agencija, turoperatora i turističkih destinacija. Na ovom B2B događaju, učestvuju i turističke organizacije Kipra, Jamajke, Sejšelskih ostrva i Hrvatske, te poznati hotelski brendovi poput Intercity Hotel, Marriot International i Falkensteiner”, piše u saopštenju NTO. 

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Turistička ponuda Crne Gore predstavljena na prvom EUROPE Virtual Travel Trade Show-u u Kini

Broj turista u julu i avgustu bio 80 odsto u odnosu na rekordnu 2019.

NTO Crne Gore predstavlja ponudu destinacije u Londonu

NTO CG učestvuje na virtuelnoj međunarodnoj turističkoj berzi ITB Berlin NOW 2021

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Kako se ZORAN ĐINĐIĆ ZALJUBIO u RUŽICU (FOTO)

Oženjeni bivši predsjednik Gruzije zaljubljen u koleginicu, žena aferu otkrila na Fejsu

Trenutak kad je pucano na Kosovu: Srećko Sofronijević ranjen (VIDEO)

JANDREOSKI NEĆE DA ODGOVORI da li Odbor direktora traži njegovu smjenu, ima li neovlašćeno na vozilu rotaciona svjetla, zašto ne imenuje pomoćnike…