test

NTO plaća blogerku iz Srbije da promoviše naše primorje, ona poručuje: “Uopšte nemate osjećaj kao da ste u Crnoj Gori”; Je li ovo promocija CRNE GORE?

M. Ivanović

18/04/2022

15:46

Objava influenserke iz Srbije koja je iznenađena kako primorje Crna Gora izgleda dijeli se na društvenim mrežama kao primjer kako ne treba da se reklamira jedna zemlja, posebno ako ste u 'istu došli na poziv i za to ste nadamo se plaćeni'. Influenserke iz Srbije koje borave u studijskoj posjeti Crnoj Gori u organizaciji Nacionalne turističke organizacije, uživaju u ljepotama naše zemlje, ipak jedna objava izvjesne Jovane Kvržić skrenula je pažnju javnosti.

“Imala sam prilike da boravim u mnogim luksuznim odmaralištima i hotelima, ali ovo je jedan poseban nivo hotelijerstva i ugostiteljstva. Uopšte nemate osjećaj kao da ste u Crnoj Gori, dok nisam došla ovde nisam mogla ni da pretpostavim koliko je dobro“, napisala je izvjesna Jovana Kvržić koju iz NTO CG opisuju kao “uticajnu travel blogerku koja je obišla gotovo 80 zemalja svijeta”. Njena objava naljutila je mnoge korisnike društvenih mreža, koji su imali prilike da vide kako je opisala naše primorje.

Nije prošla nezapaženo ni njena objava na Storiju da je…”Plaža kao da niste u Crnoj Gori”, ne znamo kako je blogerka zamišljala naše plaže i “da li je ovo prvu put da dolazi u našu zemlju”, ali da, mi imamo lijepe plaže, i luksuzne hotele, i predivnu prirodu, turizam kako na jugu tako i na sjeveru zemlje….

Pitamo Nacionalnu turističku organizaciju Crne Gore da li je ovo promocija naše zemlje i ljepota o kojoj su svjetski mediji prenosili samo najbolje utiske i kritike.

NTOCG će kako su najavili u narednom periodu nastaviti sa organizacijom studijskih posjeta influensera, novinara i glumaca kojima će predstaviti turističku ponudu Crne Gore s akcentom na sjeverni region.

Ostavite komentar

Komentari (0)