Počelo suđenje radnicima Željezare; Vujović: Nismo krivi, branili smo svoja radna mjesta

Branilac Vera Mijanović kazala je da se 14 lica terete za ometanje službenog lica u vršenju službene radnje i da je problem bio prilikom pregovora oko prodaje Željezare. Ona je istakla da je rano govoriti o bilo čemu.
Počelo suđenje radnicima Željezare; Vujović: Nismo krivi, branili smo svoja radna mjesta

foto DAN

Sudija Sava Mušikić kazao je da će vrijeme pokazati o čemu se radi jer radnici nisu ometali službena lica bilo gdje, nego na svojim bivšim radnim mjestima, u svojoj bivšoj firmi dok je u toku  bila prodaja.

Predstavnik radnika Željezare Ivan Vujović kazao je da su radnici poslije osam mjeseci jedino dobili krivična djela po tužbi Toščelika ili Vektor sekjuritija i da radnici apsolutno ne smatraju da su krivi, jer su samo branili svoja radna mjesta i svoju fabriku koju su uspjeli da odbrane.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


Trile

Govorio sam vam po kozu pa u planine ali vi hoćete da budete građani.Ne ide to starohercegovci gusle i moderne tehnologije.Sad ćete i kazne da plaćate jer vaša tradicija je tradicija otimača, Konavli ,Dubrovnik i druge.

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

Krivični zakonik ne poznaje nedozvoljenu trgovinu oružjem

IZVJEŠTAJ ZA 2021. GODINU: Povećan broj prijavljenih za visoku korupciju, 10.742 krivične prijave, SDT optužilo 153 lica

Radnička partija: U krugu fabrike Željezare ogromna količina toksičnog otpada

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Tajić podnio ostavku: Odbor nije htio da me razriješi, pritiscima me tjerali na ostavku

Bigović ”ušao u proceduru”, Vukotić obezbjeđivao medijsku podršku

Petričević: Šverc cigareta nije prestao, Krivokapić mi prenio da sam ugrožena

Uhapšen Marko Ljubiša Kan