Privredna komora: Javnost da se uzdrži od negativnih komentara o “Voliju” prije nego se završi istraga

Upravni odbor Privredne komore Crne Gore pozvao je nadležne državne organe, da u najkraćem roku, utvrde sve činjenice povodom prijave kompanije Voli da se u njenom magacinu, kao dio dopremljenog kontigenta naručenih proizvoda, nalazi roba za koju postoji sumnja da se radi o opojnoj supstanci, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Privredne komore Crne Gore PKCG.
Privredna komora: Javnost da se uzdrži od negativnih komentara o “Voliju” prije nego se završi istraga

Kompanija Voli, u kojoj akcionarski udio ima renomirani kreditor EBRD, je svojim postupanjem i pravovremenom prijavom sumnjive pošiljke poslala primjer i drugima kako se, na društveno odgovoran način, može sarađivati sa nadležnim organima
Foto: Facebook

“Kompanija Voli, u kojoj akcionarski udio ima renomirani kreditor EBRD, je svojim postupanjem i pravovremenom prijavom sumnjive pošiljke poslala primjer i drugima kako se, na društveno odgovoran način, može sarađivati sa nadležnim organima. Stoga, pozivamo cjelokupnu javnost da se uzdrži od komentara koji ovu kompaniju i njene zaposlene stavljaju u negativan kontekst prije nego što nezavisna istraga utvrdi sve činjenice”, ističe se u saopštenju.

Upravni odbor, navodi se dalje, podsjeća da samo nadležnim institucijama pripada pravo da nepristrasno utvrde sve činjenice na osnovu kojih će donijeti na zakonima zasnovan stav, pri čemu svaka kompanija i njeni zaposleni treba da budu partneri nadležnim organima u utvrđivanju istine i sprečavanju nezakonitih radnji.

“Od ukupno 19 članova Upravnog odbora, saopštenje je podržalo 15 članova, a dva su glasala protiv”, zaključuje se u saopštenju UO PKCG.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Vlada donijela novu Odluku o zabrani skladištenja duvanskih proizvoda u luci Bar

Vlada poručuje da je depolitizacija glavni cilj Nacrta Zakona o državnom tužilaštvu

Šćuric: Air Montenegro ne može biti profitabilan i samoodrživ

Tužilačke organizacije negoduju povodom najavljenih izmjena tužilačkih zakona: Nastavlja se praksa kršenja Ustava i zakona

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Šta muškarci prvo primijete na nagom ženskom tijelu

KAKO ĆE IZGLEDATI KUĆA KRIVOKAPIĆEVOG SINA U ROGAMIMA: Na parceli od 3.500 gradi vilu od 250 kvadrata i vinski podrum

Vuković: UCG od sada Univerzitet Crkve Srbije

Zemljotresu Albaniji, osjetio se i u Crnoj Gori, najviše u Ulcinju