Izvor: Mina

Spajić: Avioni do daljnjeg bez loga novog avio brenda

Prvim komercijalnim letom To Montenegra počinje život nove kompanije, za koju Vlada vjeruje da će biti uspješna i da će raditi u interesu ekonomije, privrede, turizma i ostalih segmenata društva, kazao je ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić.
Spajić: Avioni do daljnjeg bez loga novog avio brenda

On je, povodom prvog redovnog komercijalnog leta kompanije, rekao da je Ministarstvo, na čijem je čelu, po prirodi poslova i u dijelu svojih nadležnosti, učestvovalo u pokretanju nove crnogorske avio-kompanije i njenog avio brenda Air Montenegro.

„Prvim komercijalnim letom počinje i život nove kompanije, za koju vjerujemo da će biti uspješna i da će raditi u interesu crnogorske ekonomije, privrede, turizma i svih ostalih segmenata društva“, kazao je Spajić agenciji Mina-business.

On je rekao da će avioni do daljnjeg letjeti bez loga novog avio brenda.

„Jer je proces produkcije vizuelnog identiteta svakako dug, a ne želimo da nas to sprečava da avioni budu u funkciji i ostvaraju svoj primarni zadatak“, kazao je Spajić.

On je rekao da su čuli mišljenje javnosti po pitanju vizuelnog identiteta i da nije isključeno da će neke sugestije i uvažiti, a o čemu će, kako je naveo, javnost biti obaviještena.

Prema njegovim riječima, obaveza kompanije To Montenegro je da opravda sve prethodne postupke, pa su pred nju stavljeni i jasni zahtjevi, prevashodno da bude održiva, odnosno da ne bude na finansijskom teretu građana Crne Gore.

„Treba da služi njihovim interesima tako što će povezivati Crnu Goru sa svijetom, na način da prihodi pokrivaju rashode i time što će učiniti sve što je u njenoj moći da ostvaruje dobit“, naveo je Spajić.

On je kazao da uvijek daje prednost tome da sve treba da je u ingerencijama stručnih i kompetentnih.

„Vjerujemo da će se građani Crne Gore poistovjetiti i sa kompanijom To Montenegro, a mi ćemo je razvijati sa pažnjom dobrog domaćina, na ponos naroda“, rekao je Spajić.

On je kazao da sjutra, zbog zakazanih obaveza u Skupštini, ne može prisustvovati na aerodromu sa ostalim kolegama.

„Želim posadi i putnicima srećan prvi redovan komercijalni let novog nacionalnog avio-ambasadora i očekujem dobro poslovanje kompanije“, zaključio je Spajić.

×

Preuzmite našu aplikaciju


0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Montenegro Airlines bio i ostao strateški projekat Crne Gore

USKOKOVIĆ: MA je trebalo spasiti kroz dokapitalizaciju

Glomazić: Gašenje MA brza i veoma pogrešna odluka, nemjerljiva šteta za CG ekonomiju

Er Srbija duplirala cijene karata prema Crnoj Gori

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Neće više nikoga dirati, niti će im naplaćivati

Nove “nade” Vesne Bratić: Direktor škole, umjesto crnogorskog grba donio ikonu i zakačio na zid

Kućice na Adi Bojani zapaljene kao upozorenje

GRAĐANI OGORČENI: Krivokapiću, Abazoviću i Bečiću poručili da nisu dostojni funkcija, čestitaju tuđim ali ne i crnogorskim sportistima