test

Teniski turnir dovešće u Budvu goste iz Z. Evrope, Azije i J. Amerike

StandardIT

29/05/2022

10:33

Međunarodni teniski turnir Budva Open 1 i Budva Open 2 okupiće učesnike iz Evrope, ali očekuju se godti i iz Azije i Južne Amerike, kazala je portparplka Budvanske Rivijere Jelena Kaluđerović. Ona je za jutarnji program Dobro jutro Crna Goro kazala da je tokom prethodnih praznika primijećen veći broj gostiju iz Zapadne Evrope, što obećava dobru sezonu.

Kaciteti Budvanske Rivijere u Petrovcu su popunjeni, dok se broj rezervacija u Budvi iz dana u dan  opovećava, kazala je Kaluđerović.

“Turisti su zadržali naviku “last minute” rezervacije iz perioda korone. Ipak za sada sve ukazuje da ćemo imati dobru sezonu”, kazala je ona.

Od 30. maja do 12. juna održava se Međunarodni teniski turnir Budva Open 1 i Budva Open 2.

“Učesnici turnira su prije svega iz Evrope, ali kako su nam organizatori saopštili, biće učesnika iz Azije, Južne Amerike. Slovenska plaža je prepoznata kao mjesto koje okuplja goste iz cijelog svijeta”, kazala je ona.

Tokom proteklih praznika, Budvu su najviše posjećivali gosti iz regiona.

“Ali primijećeni su i gosti iz Zapadne Evrope, Njemačke, Austrije Poljske, Češke. U narednom periodu očekujemo da se broj tih gostiju povećava”, kazala je ona.

Istakla je da ima blagog pomaka kada je riječ o broju sezonskih radnika.

“Kako se bliži kraj školske godine, javlja nam se veći broj mladih koji su zainteresovanih za sezonske poslove”, kazala je ona.

Izvor: rtcg

Ostavite komentar

Komentari (0)