VIDEO Ćulafić: Sa ovakvim partnerima, Milatović može na čelo”Evropa – nikad”

Jakov Milatović, predstavljen je crnogorskoj javnosti kao neviđeni ekspert, koji je po uglednim i veoma skupim stranim univerzitetima sabirao svoja znanja. U skladu sa tom činjenicom, građani su očekivali modernog, fleksibilnog ministra, koji će u Crnu Goru donijeti dašak promjena, a modernu praksu koju je upoznao na zapadu, primijeniti kod nas.
VIDEO Ćulafić: Sa ovakvim partnerima, Milatović može na čelo”Evropa – nikad”

Nažalost, dobili smo jednog rigidnog populistu, nerealno ambicioznog, koji svoje potencijalne saveznike vidi u nacionalističkim, retrogradnim i strankama koje zastupaju antizapadne vrijednosti, kaže Stefan Ćulafić, član GO i odbornik DPS-a u Skupštini Glavnog grada.

Ističe da to izaziva čuđenje čak i kod mnogih naših zapadnih partnera, koji su očekivali od njega manifestaciju evropskih vrijednosti.

“Tako je Milatović, koji ima namjeru da se kandiduje da vodi moderan, savremen, evropski grad kakav je Podgorica, pokazao svoje pravo lice. Ne vjerujemo da je toliko politički neznaven da ne vidi da su vrijednosti koje njegovi potencijalni koalicioni partneri pokazuju sve suprotno od zapadnih vrijednosti”, dodao je on.

Prema njegovim riječima, prije će biti da se Milatovićev sistem vrijednosti poklapa sa njihovim, pa tako podršku traži od onih koji su glasali protiv NATO, palili zastave ovog vojnog saveza, širili proputinovsku kampanju, i sanjali da Crna Gora postane ruska gubernija.

Ambicioznom Milatoviću koji na račun građana, i zloupotrebom vladinog programa „Evropa sad“ pokušava, uprkos vidljivom manjku talenta, da od sebe napravi političara, uz ovakve saveznike, više bi priličilo da stane na čelo pokreta „Evropa – nikad“”, poručio je Ćulafić.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Ćulafić: Kad već ne znaju kako da poboljšaju rad javne uprave, Vlada i ministarka Srzentić da kopiraju koncept digitalne Podgorice

Ćulafić: Novi autobusi na ulicama Podgorice – još jedno ispunjeno obećanje građanima

Ćulafić: Posljednji trzaji odlazeće Vlade, osveta Podgorici i bijedan pokušaj zaustavljanja njenog razvoja – neće proći

Ćulafić: Diletantizam Vlade na djelu – djeca bez vrtića i škola u Podgorici

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

(FOTO) Vesna Medenica privedena u Viši sud na saslušanje

Novi ultimatum Rusije, Ukrajinci iz čeličane poručuju: „Živimo posljednje sate“

ABAZOVIĆ: Crna Gora je spremna da dobije 43. Vladu, sjednica Skupštine nakon Vaskrsa

Pogledajte spot za pjesmu Duni vjetre s Prokletija: Kad staneš ispod zastave pjevaš-to moraš da znaš