Bečić: Uvjeren sam da će Bar iskoristiti svoje prednosti

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić čestitao je 24. novembar - Dan opštine Bar, predsjedniku Opštine Dušanu Raičeviću, predsjednici Skupštine opštine Mileni Božović, kao i svim građankama i građanima Bara.
Bečić: Uvjeren sam da će Bar iskoristiti svoje prednosti

“Dodatni značaj vašoj proslavi dana oslobođenja Bara daje činjenica da ove godine proslavljamo 80 godina od Trinaestojulskog ustanka, koji je podignut upravo na teritoriji vaše opštine, u vrijeme kada je cjelokupna Evropa bila porobljena. Ustankom u Virpazaru, barska opština će zauvijek ostati upisana u stranice slavne crnogorske antifašističke istorije”, naveo je Bečić u čestitki.

Stara maslina na Mirovici, kako je kazao, tradicionalnom mjestu pomirenja, preko 2400 godina simbolizuje mir i prijateljstvo koji za Baranke i Barane svih vjera i nacija predstavljaju svetinju, a ubijeđen je, kako kaže, da sklad i suživot koji postoje u Baru predstavljaju garant svijetle budućnosti koju svi želimo.

“Turistički resursi i prirodne ljepote kojima opština Bar obiluje, čine je jednom od najatraktivnijih destinacija koje turisti sa zadovoljstvom posjećuju i rado joj se vraćaju.

Uvjeren sam da će Bar, kao primorska opština bogata kulturom i istorijom, iskoristiti svoje prednosti i na najefikasniji način valorizovati svoju autentičnost kojom plijeni.

Uz želje da se Bar na pravi način izbori sa svim izazovima modernog vremena i nastavi putem pomirenja, ljubavi i sloge, još jednom vam čestitam Dan opštine“, poručio je predsjednik Skupštine u čestitki.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Opština Bar: Sve NVO imaju jednak tretman, potpisivanje ugovora u srijedu

Sajam preduzetništva Opštine Bar: Prepoznati smo kao primjer najbolje prakse u regionu

BRATSKI DUO U MARINI BAR, Savjetnik Bojović za Standard: Firma YC Jug morala da napusti marinu po isteku ugovora, ali sada je brat u Odboru direktora

Opština Šavnik: Posjeta Stijovića Šavniku realizovana bez najave i bez posjete

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Fatalna Džeki i AFERA O KOJOJ SE MALO ZNA: Odvojila ga od žene i 11-oro djece da bi bio sa njom

Resor Vesne Bratić: Čim su se iz FCJK javili na ispravnu adresu sva sredstva su im uplaćena

Udes u Baru: Automobil podletio pod kamion

Zašto muškarac odbija da vodi ljubav?