Dalmatinska ulica dobila novi izgled

Jedna od najznačajnijih saobraćajnica u Podgorici, Dalmatinska ulica, dobila je novi izgled, što je bio povod današnjeg obilaska gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića i njegovih saradnika.
Dalmatinska ulica dobila novi izgled

Foto: Glavni grad

Tom prilikom, gradonačelnik je istakao da se ova, veoma prometna, ulica nalazila u lošem stanju, te da će se ovom temeljnom sanacijom, u dužini od 700m, olakšati odvijanje saobraćaja u tom dijelu Podgorice.

„Imajući u vidu da se Dalmatinska ulica, uprkos svom značaju, nalazila u jako lošem stanju, pristupili smo temeljnoj sanaciji ulice. Zahvaljujući našim vrijednim kolegama iz privrednog društva Putevi ova ulica je dobila potpuno novi izgled u dužini cca 700m. Znate da smo u prethodnom periodu temeljno sanirali i rekonstruisali praktično sve važne saobraćajnice u gradu. Danas Podgorica, u tom smislu, izgleda bitno drugačije u odnosu na trenutak kada smo mi stupili na dužnost. Ako pogledamo širu sliku, ostalo je da saniramo Bulevar Knjaza Danila, nekadašnji Cetinjski put. Četvrtinu posla smo odradili, unazad godinu i po dana”, istakao je Vuković i najavio da će već naredne sedmice početi temeljna sanacija Bulevara Knjaza Danila, čime će se se zaokružiti vrijedan investicioni ciklus, koji će za rezultat imati bitno unaprijeđen kvalitet života ljudi u Podgorici.

Izvršni direktor Puteva doo Radenko Bulatović je tom prilikom istakao da su vrijedne ekipe tog gradskog preduzeća za tri sedmice završile sanaciju ove saobraćajnice, u dužini od 700m, prosječne širine 10m, te da je vrijednost ove značajne sanacije 150.000 eura.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Nova imena ulica u Podgorici: Cetinjski put postaje Bulevar knjaza Danila, ulice dobijaju kapetan Đuro Drašković, Đilas, Šuka Čirgić…

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

Vuković: Za mjesec dana završeno 35 projekata

Ulica Ivana Vujoševića dobila novi izgled

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Delegaciji Skupštine otkazan sastanak u Strazburu zbog usvajanja Zakona o predsjedniku

Vujović: EU nikad do sad nije poslala tako oštru poruku da se povuče već usvojeni zakon

Uhapšen Cetinjanin, vjerovao da ima ista prava kao Abazović

Novi kandidati za sudije Ustavnog suda u najboljem slučaju do kraja januara