DPS Bar: Funkcioneri Demokrata da se okanu nasilja nad ženama i prekinu da vrše mobing nad odbornicom Purlijom

Funkcioneri Demokratske Crne Gore, u stanju panike i nemoći radi izgubljene vlasti i funkcija ne prezaju od brutalnih napada, plasiranja neistinitih informacija sa ciljem klasične lične i političke degradacije odbornice naše partije, Nikice Purlije, saopštili su iz DPS Bar.
DPS Bar: Funkcioneri Demokrata da se okanu nasilja nad ženama i prekinu da vrše mobing nad odbornicom Purlijom

DPS

Podsjećaju da je proces mobinga koji je započeo direktor preduzeća u kom je Purlija zaposlena, nastavio njegov partijski kolega Momčilo Leković zloupotrebljavajući govornicu na današnjem skupštinskom zasijedanju.

“Sramno je, da odbornik Lekovic koristeći odborničku funkcije, iznosi niz neistina na račun odbornice Purlije koje spadaju u domen krivične odgovornosti. Govornica Skupštine opštine Bar, danas, kao i mnogo puta do sada, od strane Demokrata Bara, iskorištena je kako bi se javno manifestovalo pravno nasilje prema odbornici Purliji,
kao dugogodišnjem državnom službeniku i majci troje djece, iznošenjem neistina samo sa jednim ciljem, degradacije odbornice Purlije i Demokratske partije socijalista. Žao nam je, ali nije i neće vam proći! O mobingu od strane direktora preduzeća Regionalni vodovod, u kom je Purlija zaposlena, odlučivaće nadležni državni organi u već pokrenutim sudskim procesima, sa ciljem zaštite Nikice Purlije”, navodi se u saopštenju.

Dodaju da je Crna Gora država vladavine prava u kojoj vlada zakon, iako Demokrate poznaju samo bezvlašće, nepotizam i popunjavanje funkcija po dubini, što su vršenjem vlasti i pokazali.

“Odborniče Lekoviću, morate biti svjesni da je vrijeme Vaše partije na vlasti prošlo, kao i da se nikada više neće vratiti jer su građani svjesni vaših nedjela u svim sferama. Jedna od njih je samovolja, da protivpravno svim zakonima i odlukama vrši zabranu ulaska zaposlenoj Purliji na svoje radno mjesto, čineći to posredstvom fizičkog obezbjeđenja koje plaćaju građani Crne Gore. Poručujemo dvojcu Demokrata da se okanu nasilja nad ženama, te da će se odbornica Purlija vratiti na svoje radno mjesto zahvaljujući pravnosnažnim odlukama nadležnih ograna. Odborniče Lekoviću, naredni put kada se okušate o pravnim temama, krivičnim i svim drugim odgovornostima sa odbornicom Purlijom, potrudite se da imate završene, bar osnovne studije Pravnog fakulteta koji studirate, kako bi razmjena argumenata možda imala bar malo smisla. A do tada, pročitajte i naučite kako se koristi Poslovnik o radu Skupštine opštine Bar”, zaključuju iz DPS Bar.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Rodna ravnopravnost i majčinstvo ne smiju biti paravan za političke pritiske i nezakonita postupanja

Turiste nema ko da liječi u Čanju i Velikom pijesku

Smijenjen Aleksa Bečić

BRATSKI DUO U MARINI BAR, Savjetnik Bojović za Standard: Firma YC Jug morala da napusti marinu po isteku ugovora, ali sada je brat u Odboru direktora

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

FATALNA BRKATA PRINCEZA: Priča se da se čak 13 momaka ubilo zbog nje! (FOTO, VIDEO)

Malo o KONJAKU: Šta znači VS, VSOP, XO i zašto se pije iz okruglih čaša?

Herceg Novi: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo bivše supruge

Krivični zakonik ne poznaje nedozvoljenu trgovinu oružjem