Izvor: Mediabiro

FOTO: Izložba oldtajmera veliki turistički potencijal

Međunarodni Oldtimer cabrio rally, koji je održan u Budvi, predstavlja poseban događaj, jer izložbe tog tipa imaju veliki turistički potencijal za destinaciju, saopštila je predstavnica budvanske Turističke organizacije (TOB), Iva Bajković.
FOTO: Izložba oldtajmera veliki turistički potencijal

mediabiro

“Na naše veliko zadovoljstvo, ove godine smo ugostili veliki broj učesnika koji su se predstavili u Budvi, Petrovcu i na Svetom Stefanu. Posjetioci su sa oduševljenjem gledali u automobile”, kazala je Bajković Mediabirou.

Ona je dodala da TOB organizuje brojne događaje poput Oldtimer cabrio rellya, jer su oni u svakom smislu bitni za grad i turističku ponudu.

Mediabiro

Oldtimer cabrio rally je u Budvi okupio oko 40 učesnika, vlasnika vozila marki Porsche, Ferrari, Mercedes, ali i „bube“ i golfova. Ljubitelji oldtajmera bili su u prilici da uživaju u izložbi, a automobili su bili parkirani na trgu ispred Starog grada Budva, kao i ispred Svetog Stefana, odakle se kolona uputila ka Petrovcu.

Glavni organizator manifestacije, Enriko Sforca, kazao je da mu je posebno zadovoljstvo što su izmamili osmijehe, kao i da je to jedini cilj ove manifestacije.

“Mi volimo da obilazimo atraktivna mjesta, a Budva je idealna za ovakva okupljanja. U karavanu je 40 kabrio oldtajmer vozila, a najstarije je iz 1954. godine,”, rekao je Sforca.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Otvoren Muzej oldtajmera u Mostaru

Opština Budva: Ministar Đurović da ne tjera turiste iz Crne Gore

Radović pozvao Carevića da obojica podnesu ostavke i resetuju vlast u Budvi

(VIDEO/FOTO) Građani počeli da se okupljaju ispred Vlade: Krivokapiću, bolje grob nego rob, ne može nam niko ništa oteti bez krvi

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

ĐUROVIĆ ZA STANDARD: Nezadovoljan sam odnosom države i investitora, CG treba da bude dio otvorenog sistema

Ovako glumac Milan Marić najbrže skida težinu

Unutrašnja sporenja koštala Crnu Goru mjesta generalnog sekretara

ANKETA STANDARDA “ZAJEDNO PROTIV KANCERA”–Petković: Dosta puta nisam bila u mogućnosti pomoći velikom sumom, učestvovala sam malom