Postavljena nova led rasvjeta u ulicama Aerodromska i Lamela

Postavljena nova led rasvjeta u ulicama Aerodromska i Lamela

Komunalne usluge d.o.o. završile su sa radovima na modernizaciji javne rasvjete na još dvije saobraćajnice. Naime, radovi su završeni u Ulici Lamela gdje je ugrađeno 16 novih savremenih LED svjetiljki, a uporedo sa tim, završeni su i radovi javne rasvjete u Aerodromskoj ulici, gdje je ugrađeno 17 savremenih LED svjetiljki, saopšteno je iz Komunalnih usluga.

“Ekipe Komunalnih usluga u okviru tekućeg održavanja trenutno rade na popravci javne rasvjete u Ulici Petra Prlje i u Ulici Ljubović. Pored toga, ekipe su i u Ulici 13. jula ( pored Osnovnog suda), gdje rade na priključenju LED displeja za autobuska stajališta”, ističu iz tog gradskog preduzeća.

Podsjećaju, da se modernizacijom javne rasvjete dodatno unapređuje kvalitet osvijetljenost, a samim tim i povećava stepen bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju, a pritom se postiže ušteda u potrošnji električne energije preko 60 odsto. Komunalne usluge su u modernizaciju javne rasvjete, u prethodne tri godine uložile skoro sedam miliona eura i danas je preko 80 odsto Podogorice pokriveno led rasvjetom.

“I u narednoj godini, Komunalne usluge nastaviće sa aktivnostima na izgradnji i modernizaciji javne rasvjete i na drugim lokacijama u glavnom gradu”, naveli su iz Komunalnih usluga.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Modernizovana javna rasvjeta na više važnih saobraćajnica

Komunalne usluge modernizuju javnu rasvjetu u svim djelovima Podgorice

Postavljena nova rasvjeta, ugrađeno 119 novih svjetiljki, vrijednost 67 hiljada eura

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Vukotić tražio Čilija da sklopi bombu i “derne” Zvicera i Kašćelana

Adžić: Duvanska mafija više ne kontroliše institucije u CG, Milošević: U 40 dana smo zaplijenili oko 150.000 paketa cigareta

Zeković: Iz zgrade policije pobjegao muškarac, do danas nije pronađen

Uhapšen Podgoričanin: Sumnja se da je Danilović u ”pick-up” vozilu krijumčario 17 stranih državljana