U Danilovgradu otvorena nova poslovnica Hipotekarne banke

U Danilovgradu je sinoć otvorena nova poslovnica Hipotekarne banke, smještena u samom srcu grada.
U Danilovgradu otvorena nova poslovnica Hipotekarne banke

Direktor filijale Hipotekarne banke u Danilovgradu Aleksandar Babić poželio je dobrodošlicu na svečano otvaranje, istakavši da mu je velika čast i zadovoljstvo da nakon deset godina rada u Danilovgradu otvori novu, savremenu poslovnicu.

”Otvaranjem ove poslovnice, dobijamo prostor koji je posebno adaptiran i uređen, te može odgovoriti svim zahtjevima naših klijenata koji će dobiti najbolju moguću uslugu u filijali Danilovgrad, kao i u svim ostalim našim filijalama”, kazao je Babić.

Hipotekarna banka je lider na tržištu u informacionim inovacijama i kao takva nudi ”pregršt proizvoda i usluga”, podsjetio je Babić.

”Svjetske inovacije u bankarskom poslovanju, već godinama, prva na crnogorsko tržište donosi Hipotekarna banka, a sigurni smo da će entuzijazam, znanje, profesionalnost i posvećenost zaposlenih u ovoj poslovnici, učiniti da klijenti u Danilovgradu budu zadovoljni našim uslugama i proizvodima”, navodi Babić i dodaje da bi izdvojio Premium program sa Premium karticom koji koristi više od 45.000 korisnika u Crnoj Gori, sa dvije hiljade lokacija na kojima se može trgovati sa popustom ili plaćati na rate.

”Da sve što radimo ima smisla, govori i nagrada za najjaktivniju banku koju smo šesti put za redom dobili od Evropske banke za obnovu i razvoj. Hipotekarna banka, najbrže rastuća crnogorska banka, lidersku ulogu na crnogorskom bankarskom tržištu preuzela je i u segmentu održivog poslovanja, potpisivanjem principa odgovornog poslovanja”, zaključuje Babić.

Nova poslovnica nalazi se u Ulici Baja Sekulića 22, u samom centru grada.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Banke od kamata ostvarile prihod od 148 miliona, a od provizija skoro 38 miliona eura

BANKE ZA STANDARD: Novi poslovi s klijentima iz Rusije limitirani i pojačan nadzor, nema odliva depozita, konverzija ruske rublje nije bila u ponudi

Borba protiv seksualnog zlostavljanja: EK predlaže nova pravila za zaštitu djece

EVROPA SAD POVEĆALA TRAŽNJU ZA KREDITIMA – BANKE ZA STANDARD: Među najtraženijim su stambeni, kreditiranje turizma intenzivnije u južnim opštinama

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Janković i Peruničić danima pratili žrtvu koju je trebalo da ubiju, odali ih telefoni

Radunović: Donesite 32 potpisa, pa zovite za sto

Brat Vuka Borilovića: Da mi je jedna dlaka na glavi u životu promislila da je za takvo zlodjelo rođen moja bi mu ruka sudila

Zbog straha od gubitka funkcije Bjeković zaboravio na zakonska ovlašćenja