Vuković: Zmaj Jovin bulevar trebalo bi da bude afaltiran u narednih 20 dana

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković saopštio je da bi Zmaj Jovin bulevar na Starom aerodromu trebalo da bude asfaltiran u narednih 20ak dana.
Vuković: Zmaj Jovin bulevar trebalo bi da bude afaltiran u narednih 20 dana

Foto: Ivan Vuković/ Fejsbuk

” Vjerujem da je priča o maćehinskom odnosu prethodne Vlade prema Glavni grad Podgorica svima dobro poznata. Kao posljedica opstrukcija koje smo trpjeli u kontinuitetu, realizacija jednog broja važnih projekata u Podgorici dovedena je u pitanje ili bitno usporena. Svakako naznačajniji među njima odnosi se na izgradnju novog, Zmaj Jovinog bulevara na Starom aerodromu “, naveo je Vuković u Fejsbuk objavi.

Da su, kako je rekao, bivši ministar Milojko Spajić i bivši direktor Uprave javnih radova Boro Lučić pokazali minimum odgovornosti prema nekoliko desetina hiljada stanovnika ovog dijela grada, bulevar bi davno bio završen. 

” Toga, nažalost, nije bilo. Naprotiv, sve se svelo na pokušaje da se gradskoj upravi i meni lično nanese politička šteta. I dok su oni djelovali destruktivno, zbog čega su danas bivši, mi smo se trudili (iako je investitor Vlada, a ne Glavni grad) da pomognemo da se nađe rješenje za ovaj problem i stvore pretpostavke kako bi se radovi konačno priveli kraju”, dodao je Vuković.

Smatra da su u tome uspjeli.

” Ako sve bude kako treba, novi bulevar biće asfaltiran u narednih 20ak dana”, poručio je Vuković, ali za sada nije htio da govori o detaljima.

” Samo ću ponoviti ono što sam u nekoliko navrata kazao – dok god sam gradonačelnik, neću dozvoliti da bilo ko ugrozi interese Podgorice i njenih stanovnika. Zato su bivši – bivši. A mi nastavljamo dalje…”, zaključio je Vuković.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

SRĐA PAVLOVIĆ: Opsada Dubrovnika – rat za mir

Vuković: Podrškom Otvorenom Balkanu, SAD od Srbije traži priznanje nezavisnosti Kosova

Vuković: Očekujem ubjedljivu pobjedu u Podgorici

Vuković: Ukoliko Vlada ne ispuni svoju obavezu Glavni grad će obezbijediti novac za izgradnju nove zgrade za penzionere

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

U poznatom budvanskom hotelu otrovalo se oko 100 turista

Odbijena kaucija osumnjičenom za ubistvo Vlaovića

Šabović: Ili je Konjević terorista ili Abazović lažov

Abazović i Vojinović s roditeljima učenika OŠ ‘Dušan Korać’: Nećemo slati djecu u školu ako se ne promijeni stanje