Izvor: Vijesti

Abazović pita je li nezakonito prisluškivan

Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović tražio je od novog menadžmenta Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB) da provjere da li su ga agenti tajne službe prisluškivali u julu, uoči potpisivanja Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom (SPC), objavile se Vijesti pozivajući se na izvore bliske sektoru bezbjednosti.
Abazović pita je li nezakonito prisluškivan

Dritan Abazović, foto: Skupština CG

Navodno, Abazović sumnja da su ga pojedinci unutar ANB-a nezakonito prisluškivali u julu, u periodu kada je trebalo da bude potpisan Temeljni ugovor.

Prema istim informacijama, Abazović je tražio od novog menadžmenta ANB da provjere istinitost tih infomacija i sada se radi na tome.

Abazović je za Vijesti potvrdio da je tražio provjeru, ali je istakao da neće ništa komentarisati dok od Agencije ne dobije precizan odgovor.

Na sjednici skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu, u srijedu, poslanik Demokratske partije socijalista Predrag Bošković je tokom polemike pominjao audio-snimke Abazovića, ali nije precizirao na šta aludira.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


piperka

Strah je Bitnagu od toga šta je pričao. Dritko biće to poznato, bilo zakonito ili nezakonito to prisluškivanje. Možda se pojavi i taj razgovor sa sky-a.

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Pala Vlada Dritana Abazovića

UŽIVO: Abazović: Međunarodna diplomatija će tek da bude afera, imam fotografiju Đukanovića sa škaljarcima

IZVRŠAVANJE ZADATKA: Novi v.d. ANB poslao kući ljude koji su raskrinkali rusku mrežu i državni šverc cigareta

ABAZOVIĆ o Belvederu: Neodgovorni pojedinci željeli da se zapali Crna Gora, nije im uspjelo; Temeljni ugovoru sa SPC će biti javan

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

STANDARD SAZNAJE: Uhapšeni Goran Stojanović i Vladimir Bajčeta, potraga za dvojicom policijskih službenika zbog SKY aplikacije

Dokaz: Milojko Spajić ima srpski pasoš

Nakon 12 sati, završen maratonski razgovor Vučića i Kurtija u Ohridu

AGENDA ILI NEZNANJE: Stevović zaustavio građevinarstvo u Crnoj Gori