Izvor: Pobjeda

Aleksandar Bokan u pritvoru zbog pokušaja da spriječi hapšenje druga

Aleksandru Bokanu juče je određen pritvor jer je sa Vladanom Neškovićem i Vladanom Rogošićem pokušao da spriječi policijske inspektore da uhapse njegovog prijatelja Aleksandra Rogošića zbog sumnje da je pretukao Dražena Vojvodića.
Aleksandar Bokan u pritvoru zbog pokušaja da spriječi hapšenje druga

Foto: Pobjeda

Advokat Srđan Radović je kazao za Pobjedu da je Bokan poslat u Istražni zatvor u Spužu zbog opasnosti od ponavljanja djela, kao i da je na ovu odluku sudije za istragu odmah uložio žalbu.

Policijski inspektori su u ponedjeljak nakon obavještenja iz Urgentnog centra da je Dražen Vojvodić pretučen identifikovala kao napadača Aleksandra Rogošića.

Ubrzo je poslata policjska patrola u podgoričko naselje Zabjelo gdje se Rogošić zaključao u stan i odbijao da otvori policajcima.

Kako se sumnja, Rogošić je obavijestio brata i dvojicu prijatelja da su mu policajci pred vratima, nakon čega su oni došli da mu pomognu u namjeri da izbjegne hapšenje.

Prema nezvaničnim saznanjima Pobjede iz policije, Rogošić je u jednom trenutku pokušao da napadne policajce, ali su ga oni savladali i stavili mu lisice.

Aleksandar Rogošić tereti se za krivična djela nanošenje teških tjelesnih povreda i napad na službeno lice, dok se Vladan Rogošić, Aleksandar Bokan i Jovan Nešković terete za sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje.

Rogošić je poznat policiji, a u policijskim evidencijama vodi se kao bezbjednosno interesantna osoba, a hapšen je zbog nedozvoljenog držanja oružja. Kao bezbjednosno interesantna osoba u policijskim evidencijama označen je i Dražen Vojvodić.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Rogošiću pritvor do 30 dana

IZVJEŠTAJ ZA 2021. GODINU: Povećan broj prijavljenih za visoku korupciju, 10.742 krivične prijave, SDT optužilo 153 lica

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

SDT odbilo da promijeni optužnicu u slučaju pokušaja terorizma 2016.

“Odrobijaću te, sve mi ti namještaš”: Bjelopoljac uhapšen zbog prijetnji policajcu

Lekić: URA i SNP minirali dogovor o Vladi, sa DF i Demokratama tražiti rješenje za izlazak iz krize

Vuksanović-Stanković: Skandalozni premijer ne prestaje da tone