Bar: Zbog šest krivičnih djela odgovaraće četiri osobe

Barska policija je podnijela krivične prijave protiv četiri osobe koje se sumnjiče za šest krivičnih djela, saopšteno je iz Uprave policije.
Bar: Zbog šest krivičnih djela odgovaraće četiri osobe

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa krivična prijava je podnijeta protiv F.N. (54). On je iz parkiranog vozila koje je bilo otključano otuđio mobilni telefon.

S.B. (51) iz Republike Albanije se sumnjiči za krivično djelo krađa i on je lišen slobode. Sumnja se da je ovo lice iz dvorišta porodične kuće oštećenog otuđilo više komada građevinskog alata.

Za krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici odgovaraće G.S. (37). On je oštećenoj uputio riječi prijeteće sadržine koje su kod nje izazvale osjećaj ugroženosti lične bezbjednosti. Po nalogu tužioca G.S. je lišen slobode – navodi se u saopštenju policije.

Osim toga, policija je u Baru lišila slobode lice za kojim je bila raspisana lokalna potraga. E.M. (45) iz Bosne i Hercegovine sa boravkom u Baru se sumnjiči za tri krivična djela prevara i on je priveden Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

U postupku do podnošenja krivičnih prijava utvrđeno je da je E.M. u februaru i martu ove godine preuzeo putnička motorna vozila od tri oštećena lica koja je održavao u zabludi, a vozila prodao trećim licima radi sticanja protivpravne imovinske koristi u iznosu od oko 12.000 eura.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Za tri godine šest optužnica za obljubu u Crnoj Gori

Bar: Krivične prijave protiv 11 lica zbog raznih krivičnih djela

SDT: Podigli smo optužnice protiv 111 pripadnika DPS-a i njihovih koalicionih partnera

STIJOVIĆ ZA STANDARD: Policija za devet mjeseci procesuirala oko 1.500 slučajeva nasilja, za žrtvu se vrši procjena bezbjednosti

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

(VIDEO) RAFALI IZ KALAŠNJIKOVA U ANDRIJEVICI: Policija pretresom kuće Rajovića nije našla automatsko oružje, već samo pištolj

Do 1. avgusta 2020. godine ukloniće sve kasetne bombe iz NATO intervencije, najugrožnije Golubovačko polje

Krivična prijava službenici MUP-a: Izdala odobrenja za nabavku oružja licu koje za to nije ispunilo zakonske uslove

Bratić: Kada prestane moja ministarska funkcija odlučiću koju ću stranku podržati