Božaj: Zaplijenjeno 520 kilograma narkotika, uhapšena jedna osoba

Službenici Uprave policije (UP) i Uprave prihoda i carina (UPC) danas su na graničnom prelazu Božaj zaplijenili oko 500 kilograma marihuane i 20 kilograma hašiša. U toku akcije uhapšen je P.Č. (38) državljanin Albanije zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet narkotika, saopšteno je iz Uprave policije.
Božaj: Zaplijenjeno 520 kilograma narkotika, uhapšena jedna osoba

“Zajedničkim aktivnostima službenika Uprave policije i Uprave prihoda i carina na graničnom prelazu Božaj u kamionu albanskih registarskih oznaka, među ostalom robom (suvim biljem) pronađene su droge marihuana i hašiš”, piše u saopštenju.

Kako navode iz policije, kamion je sinoć pristupio na granični prelaz kada je policijski pas obučen za pronalaženje narkotika markirao navedeni tovar.

“U ranim jutarnjim časovima policajci i carinici su kontrolisali tovar i pronašli 80 džakova sa sadržajem marihuane i hašiša ukupne težine oko 520 kilograma”, dodaje se u saopštenju.

Kamion sa pošiljkom deklarisanom kao ljekovito bilje, dodaju iz UP, kretao se iz pravca Albanije i trebao je da nastavi rutu prema zemljama Evropske unije, tranzitirajući kroz Crnu Goru, sa krajnjom destinacijom Njemačka.

“Policijski službenici su uhapsili su P.Č. (38) državljanina Albanije zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet narkotika”, piše u saopštenju.

Napominju, saradnjom i profesionalnim postupanjem službenika UP i UPC, još jedan pokušaj krijumčarenja narkotika je osujećen.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

ŠTA PIŠE U IZVJEŠTAJU O POSTUPANJU POLICIJE NA CETINJU: Jokić izdavao naređenja, procjene UP i ANB bile izrazito negativne

POSTIZBORNI NAPAD NA BOŠNJAKE U PLJEVLJIMA, Savjet ocijenio: Policija da ne balansira i izjednačava žrtvu sa nasilnicima, nijesu svi napadači obuhvaćeni postupkom

POLICAJCI NA UDARU POLITIČKIH PARTIJA: Peticijama do ostvarenja političkih ciljeva

Pavićević: Uspješno odgovorili svim izazovima

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Šarac o crnogorskom brendu dječije garderobe MINO: Izvozimo već treću godinu van Crne Gore, razvijamo i brend kućnog tekstila

Vartolomej Bečiću: Čestitam Vam na podršci Mitropoliji, kao i što se na pravi način borite za religijske slobode i jedinstvo svih u Crnoj Gori

Vuk Perović za Standard preporučuje: Skandinavski TV dragulji koje ne smijete propustiti

Šćepanović: Poslije sramne izjave Golubović ne može više biti dio partije