Cetinjanin uhapšen zbog napada na policajca

Cetinjska policija uhapsila je D.T. (43) iz tog grada zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.
Cetinjanin uhapšen zbog napada na policajca

“Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su danas, po nalogu državnog tužioca, uhapsili D.T. (43) iz Cetinja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti”, saopštili su iz Uprave policije (UP).

Kako su naveli iz UP, danas oko 9.45 časova u prostorije policije pristupio je D.T., koji je sa sobom donio lovačku poluautomatsku pušku u namjeri da je preda policiji, a koju je odmah preuzeo službenik policije.

“Za vrijeme boravka u službenim prostorijama D.T. je službenicima upućivao ozbiljne prijetnje i uvrede, a prilikom hapšenja pružao je otpor te pokušao da napadne jednog službenika policije, u čemu je spriječen”, kazali su iz policije.

Cetinjska policija inicirala je kod nadležnog tužioca zahtjev za pretres stana i drugih prostorija koje koristi D.T , i tom prilikom je pronađena puška i rukohvat od puške.

“O svemu je upoznat državni tužilc koji je naložio da se pronađeno oružje i lovačka puška, koja je prethodno predata policiji, upute na vještačenje, nakon čega će se izjasniti o kvalifikaciji djela”, zaključuju iz UP.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

POSTIZBORNI NAPAD NA BOŠNJAKE U PLJEVLJIMA, Savjet ocijenio: Policija da ne balansira i izjednačava žrtvu sa nasilnicima, nijesu svi napadači obuhvaćeni postupkom

Zbog nacionalne pripadnosti smo ugroženi, ponižavani i diskriminisani, nemoguće je raditi u ovakvim uslovima!

Akcija policije: Oduzete puške, pištolji, municija…

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Odbrana zahtjeva izuzeće Romine Vlahović i kompletnog ODT-a

Skupština prepoznata kao institucija sa najnaprednijom digitalnom opremnom

WhatsApp dobija novu opciju koja će obradovati korisnike

Živković: Odlučili smo da damo šansu dijalogu, rješenje su vanredni parlamentarni izbori