Devet osoba uhapšeno zbog sedam krivičnih djela

Službenici policije u Podgorici su, sprovodeći pojačane aktivnosti na otkrivanju počinilaca imovinksih delikata, rasvijetlili sedam djela i lišili slobode devet osumnjičenih osoba, saopšteno je iz Uprave policije.
Devet osoba uhapšeno zbog sedam krivičnih djela

Radnici jedne firme, na autoputu gdje se izvode radovi, su u vršenju krivičnog djela zatekli E.G. (25), N.O. (18) i E.D. (16) i zadržali ih do dolaska policije. Ta lica su, sumnja se, iz jednog radnog prostora otuđili veću količinu elektro materijala, nakon čega su ih primijetili zaposleni. Osumnjičeni su lišeni slobode zbog krivičnog djela krađa – navode iz policije.

Policija je uhapsila Ž.Š. (26) zbog krađe i falsifikovanja isprave.

On je, sumnja se, iz jednog vozila otuđio oko 750 eura i dokumenta. Takođe, kontrolom vozila osumnjičenog utvrđeno je da je na to vozilo stavio registarske oznake koje pripadaju drugom vozilu – navodi se u saopštenju.

D.P. (31) je lišen slobode zbog teške krađe. On je, sumnja se, upotrebom podesnog sredstva provalio u unutrašnjost jedne kuće u Balabanima i otuđio više komada zlatnog nakita, ručni sat i druge predmete.

Zbog teške krađe izvršene na štetu ugostiteljskog objekta u Tuzima lišen je slobode A.Lj. (20). On je, sumnja se, upotrebom podesnog sredstva provalio u unutrašnjost objekta i otuđio novac oko 2.500 eura – dodaju iz policije.

S.P. (20) je tokom noći ušao kroz otvoren prozor jedne kuće i iz unutrašnjosti otuđio 800 eura. On je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa.

Krivično djelo oduzimanje vozila se stavlja na teret M.R. (17) i F.N. (17) koje su, sumnja se izvršili tako što su provalili u vozilo, polomili bravu od volana i počupali električne instalacije na koji način su stavili vozilo u pogon i udaljili se. Osumnjičeni su lišeni slobode – navode iz policije.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

U Podgorici zbog krađa uhapšeno 11 osoba

Uhapšeno pet osoba zbog krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta

Prosječna starost automobila 16 godina, uvozimo 94 odsto dizelaša

Policija rasvijetlila 8 krađa, procesuirano šest osoba

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Milačić: Dobili garancije od koalicije Za budućnost Crne Gore da niko neće glasati za pad vlade

Djevojčica koju je obljubio Plavljanin snimila video u kom se žali na socijalne radnice i policiju iz Plava: Pokušali da me na silu odvedu kod moje babe…

Apel za pomoć porodici Mirka Vlahovića

Ana Bekuta: Povlačim se iz javnosti, otkazujem sve nastupe i emisije