Drugi put u mjesec dana: Demolirane kancelarije Demokrata Nikšić

Iz Opštinskog odbora Demokrata Nikšić saopštili su da su danas u tom gradu, drugi put u prethodnih mjesec dana, demolirane kancelarije te partije.
Drugi put u mjesec dana: Demolirane kancelarije Demokrata Nikšić

“Ko gubi, ima pravo da se ljuti. No, ljutnja se pretvorila u nedopustiv vandalizam i nastavlja se. Nakon nekoliko pokušaja zastrašivanja, danas su u Nikšiću već drugi put u prethodnih mjesec dana demolirane kancelarije Opštinskog Odbora Demokrata”, saopšteno je iz tog opštinskog odbora Demokrata.

Lako je, po njihovim riječima, zaključiti da se radi o “poslednjim trzajima organizovanih kriminalnih grupa” koje ovih dana, kažu oni, “gube sve više članova u akcijama nadležnih državnih organa”.

“Nakon snažnog udarca zadatog kockarskoj mafiji amandmanom poslanika Koprivice kojim su zabranjeni terminali za klađenje, naslutili smo da će mnogi pokušati da nas poremete u misiji vraćanja pravde onamo gdje joj je mjesto. Međutim, gospoda moraju da znaju da je Demokrate već osam godina nemoguće uplašiti. Tek ćete da gubite monopole koje ste decenijama sticali a ovo je samo početak na putu na koji smo krenuli, a na kome nam je krajnja destinacija pravna država svakog građanina”, dodaju iz nikšićkih Demokrata.

Foto: Demokrate Nikšić

Zanimljivo je, kažu oni, da je “mafija” izabrala ovako simptomatičan tajming za vandalizam.

“Nešto manje od 48 sati prije predsjedničkih izbora i završnog udarca koji će im zadati novi, časni predsjednik Crne Gore – Aleksa Bečić. Vaše loše predstave znače samo više motivacije za nas i časne ljude u Crnoj Gori koji vam u nedelju presuđuju olovkom. I u jedno budite sigurni, čast se u Crnoj Gori vraća na velika vrata, staklo možete slomiti ali našu čast niste, niti ćete ikad”, naglasili su.

Navode da se klupko “polako odmotava”.

“A odmotaće se do kraja u onom trenutku kada, na vašu žalost, monopol u određenim poslovanjima pređe sa privilegovanih pojedinaca i tajkuna na državu. A to će biti brže nego što mislite. Pozivamo nadležne državne organe da hitno reaguju i procesuiraju počinioce ovog vandalskog čina”, poručuju nikšićke Demokrate.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Golubović: Parlamentarna većina kršenjem Ustava dovela Crnu Goru do stanja diktature

KONAČNI REZULTATI IZBORA U PODGORICI: Svi za naš grad 24 mandata, Evropa sad 13, Za budućnost Podgorice 11, Idemo ljudi 6, Ovo je naš grad četiri mandata

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

Bečić: Kandidat Demokrata i Evrope sad bi pobijedio na predsjedničkim izborima

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

(UŽIVO) IZBORNI DAN: Istorijski izbori za predsjednika, odrediće budući kurs Crne Gore; CDT: Do 11h glasalo 20,6% birača; Žena glasala umjesto muža, slikali glasački listić…

LIKVIDACIJA RANKA ESKOBARA: Studentkinji Azri određen pritvor; Evo i šta je rekla pred sudom u BiH

Nakon 12 sati, završen maratonski razgovor Vučića i Kurtija u Ohridu

AGENDA ILI NEZNANJE: Stevović zaustavio građevinarstvo u Crnoj Gori