Izvor: Mondo

EVO KO JE ŽENA VOĐE ŠKALJARACA KOJA JE SVJEDOČILA UBISTVU: Viđala ga dok je bio u zatvoru, nosila mu sumnjive pakete

Jovan Vukotić (42), vođa škaljarskog klana, koji je ubijen sinoć oko 20 sati u Turskoj, sa Mašom M. u vanbračnoj zajednici bio je oko tri godine. Kako Kurir saznaje, Maša M. će biti ključni svjedok u istrazi, jer je vidjela šta se dogodilo. Podsjetimo, napadač na motoru navodno je prišao automobilu u kom su bili sa kćerkom i ispalio nekoliko hitaca u Jovana Vukotića.
EVO KO JE ŽENA VOĐE ŠKALJARACA KOJA JE SVJEDOČILA UBISTVU: Viđala ga dok je bio u zatvoru, nosila mu sumnjive pakete

Izvor: Mondo

Inače, Vukotić je u vezu sa Mašom M. uplovio u vrijeme dok je bio u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu. Podsjetimo, u vrijeme kada je uhapšen u turskom ljetovalištu Antalija, bio je u vezi sa manekenkom Dejanom Živković.

“Uhapšen je u Antaliji 10. septembra 2018. i ubrzo je izručen Srbiji. Čim je smješten u pritvor, Dejana je kao nevjenčana supruga počela da ga obilazi i da mu svakodnevno donosi hranu. Dolazila je na njegova suđenja i tada se predstavljala kao supruga”, podsjeća sagovornik Monda.

Vođa “škaljarskog klana”, navodno je iz pritvora organizovao i da manekenki za 26. rođendan koji je slavila dok je on bio iza rešetaka, bude dostavljeno cvijeće. Vukotić i manekenka okončali su svoju ljubavnu romansu, a saznalo se tek kada je grupa mladića u decembru 2019. presrela izvjesnu Mašu M. kada je krenula u posjetu Vukotiću u centralni zatvor. Javnost do tada nije znala da je Vukotić, iako nije izlazio iz pritvora, našao novu djevojku.

“Ispostavilo se da je Maša M., s kojom je kasnije Vukotić dobio ćerkicu, redovno odlazila u posjete Vukotiću i kao i Dejana dok je bila sa njim, u pritvor odnosila hranu. Kako su istražitelji sumnjali, grupa mladića obučenih u policajce koja je zaustavila i tražila da pregleda pakete koje nosi, zapravo je namjeravala da u hranu sipa cijanid i tako otruje vođu škaljaraca”, podsjeća sagovornik Monda.

Kako navodi, trojica muškaraca su ubrzo uhapšenja, ali su optužbe protiv njih zbog nedostatka dokaza odbačene.

“Maša je trudna i čeka još jedno dijete. Godinama su zajedno”, dodaje on.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

M PORTAL Ko je obavještavao Škaljarce o smjenama u policiji, Jovan Vukotić: „Veli mi Abazović da će sad Katnića da miču isto“ (FOTO)

M PORTAL: „Škaljarci“ nabavili kriptovane telefone za Abazovića, u grupi i Jovica Vukotić?

Crnogorskoj policiji zvanično potvrđeno da je Jovica Vukotić ubijen u Istanbulu

Krstovići u Istražnom zatvoru bez argumenata i obrazloženja

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

IZBORI U ŠAVNIKU: Napadnut član biračkog odbora, uhapšene četiri osobe

Eskobar: Otvoreni Balkan treći stub američke strategije za Balkan

Mještani Komana blokirali put firmi koja prevozi kamen iz kamenoloma: Puca asfalt od tereta kamena

Ovog vikenda oboreni rekordi, Micev prognozira vrijeme za narednu sedmicu