FOTO: Evo kako izgleda ubica Minje Šakovića

Ubica Podgoričanina Milića Minje Šakovića, u trenutku izvršenja ovog zločina, kako se vidi na izuzetim snimcima sa nadzornih kamera, na sebi je imao bijelu košulju dugih rukava i bijeli kačket.
FOTO: Evo kako izgleda ubica Minje Šakovića

Foto: Screenshot snimka sa sigurnosne kamere, dostavljen portalu Standard

Prve informacije govorile su da je ubica Šakovića sjedio u istom restoranu, sto do žrtve. Međutim, zbog meteža koji je nastao te noći i haotičnog stanja, neke informacije pogrešno su interpretirane. Nakon što je policija uzela izjave očevidaca, utvrđeno je da je ubica zapravo prišao stolu Šakovića iz pravca Starog grada.

DETALJI UBISTVA ŠAKOVIĆA: Sumnja se da je ubica stranac, nije skrivao lice, sjedio sto do žrtve

Podsjetimo, visokopozicionirani član škaljarskog klana Minja Šaković ubijen je u petak 20 minuta prije ponoći u ugostiteljskom objektu Korkovado u Budvi, kod bedema Starog grada. On je, prema saznanjima Standarda, te večeri sjedio sa prijateljima Ognjenom Kažanegrom, Đurom Ivanovićem i Vjekoslavom Lambulićem, koji su ga kako se navodi, upozoravali na sumnjivo lice u blizini.

Ubica je, kako saznajemo, prišao do stola i u potiljak Šakovića koji je sjedio leđima okrenut, ispalio više hitaca, nakon čega se dao u bjekstvo. Kako tvrde očevici, krv je prštala svuda, čak i po Šakovićevim prijateljima, pa se u prvim trenucima nije znalo da li su i oni ranjeni.

Snimci nadzornih kamera pokazuju da je ubica nakon pucnjave hitro pobjegao pored hotela ”Mogren”, a zatim pored obližnje prodavnice i izgubio se između stambeno-poslovnih zgrada.

Kako se navodi, policija je pronašla pištolj iz kog je pucano, kao i košulju i kačket koje je ubica prilikom bjekstva odbacio.

Standard saznaje da je ispitivano više osoba, među kojima i jedan strani državljanin, ali za sada ne postoji sumnja da je iko od njih umiješan u slučaj.

Kako je Standard već objavio, prve pretpostavke navode na sumnju da je ubica stranac.

Foto: Screenshot snimka sa sigurnosne kamere, dostavljen portalu Standard

Prilikom ubistva Šakovića, na licu mjesta bio je veliki broj ljudi koji su se razbježali u panici, te je gužva ubici olakšala bjekstvo.

Prema nekim informacijama, Šaković je često boravio u Budvi, gdje je iznajmio restoran Old Fisherman's Pub. Njegov život više puta je bio u opasnosti, zbog čega je u posljednje vrijeme živio prilično izolovano.

Šaković koji je važio za visokopozicioniranog člana “škaljarskog” klana, bio je u višegodišnjem sukobu sa suparničkim “kavačkim” klanom, te se sumnja da je više puta bio njihova meta likvidacije.

Policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzima aktivnosti na rasvjetljavanju ovog događaja.

KO JE BIO MINJA ŠAKOVIĆ: Kao maloljetnik Baošića likvidirao na kućnom pragu, posljednjih godina bio jedan od vođa škaljarskog klana

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

KO JE BIO MINJA ŠAKOVIĆ: Kao maloljetnik Baošića likvidirao na kućnom pragu, posljednjih godina bio jedan od vođa škaljarskog klana

DETALJI UBISTVA ŠAKOVIĆA: Sumnja se da je ubica stranac, nije skrivao lice, sjedio sto do žrtve

Standard saznaje: U Budvi ubijen Minja Šaković

Medojević targetirao Radonjića i ,,pripremao“ ga za likvidaciju

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Miljanić demantovao pisanje M-portala o zaustavljanju istrage protiv kladionice”Lob”: Lažne informacije i klasičan spin

VEZA SA AUTO-PUTEM, MKI ZA STANDARD: Put Berane-Lubnice-Jezerine gotov do 20. oktobra 2022.

MILOVIĆ UMJESTO MARIĆA U TS, Begović za Standard: Advokatska komora mu nije oduzimala licencu

CRNO NA BIJELO: Povećanjem iznosa kredita i stipendija ulažemo u najbolje i njihovo znanje