Izvor: Dnevne novine

Incident na suđenju za ubistvo Radomira Đuričkovića: “Đe je ova bagra izdajnička”

Suđenja optuženima za ubistvo Radomira Đuričkovića u Cetinju juče je odloženo nakon verbalnog incidenta između svjedoka i optuženih tokom saslušanja u Višem sudu u Podgorici. Naime, svjedok Sava Lipovina koji je jedva doveden iz UIKS-a, gdje se nalazi u pritvoru juče je odbijao da izađe iz ćelije i dođe na suđenje. Ipak, nekako su ga doveli, očigledno revoltiran čim je ušao u sudnicu počeo je sa uvredljivimi i pogrdnim riječma upućenom optuženim Mariju Miloševiću, Vukanu Vujačiću i Igoru Mašanoviću.
Incident na suđenju za ubistvo Radomira Đuričkovića: “Đe je ova bagra izdajnička”

Viši sud

Čim je ušao Lipovina je kazao “đe je ova bagra izdajnička”, na šta mu je neko od okrivljenih uzvratio “E, sm.. .u jedan”. Da bi smirio situaciju sudija Predrag Tabaš je naredio da se Lipovina izvede, dok se ne saslušaju druga dva svjedoka.

Međutim, iako je Lipovina upozoren, kao i optuženi na ponašanje, čim je ponovo ušao u sudnicu nastavljeno je sa provokacijama. Naime, kazao je da o samom ubistvu Đuričkovića se ne sjeća, jer je to bilo 2016. godine i da se te noći vozio sa drugovima kroz grad, dodavši da se Milošević “krio na Cetinju kod starog DB-ovca”.

“Namjestili su ga, bagre. Vujačić je najveća sramota, a Đuričković je pomagao i njegovom ocu i stricu”, kazao je Lipovina.

Nakon ovakvih riječi, okrivljeni su reagovali.

“Alo, svaka kučka laje iz kaveza, dok su joj ruke svezane”, reagovao je Milošević dodavši da svi znaju da su njih trojica nemaju veze sa ovim ubistvom.

“Uzeli su pare da se mi optužimo. Mi sa ovim nemamo nikakve veze. I sada traže kombinaciju da se mi osudimo”, rekao je Milošević.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Lipovina Božović: Platforme za usluge da budu prilagođene građanima

EU INO NET projekat: Inovacije u naučnom i privrednom sektoru Crne Gore

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

(FOTO) Vesna Medenica privedena u Viši sud na saslušanje

ABAZOVIĆ: Crna Gora je spremna da dobije 43. Vladu, sjednica Skupštine nakon Vaskrsa

Identifikovano tijelo izvučeno iz Morače: Radi se o ženskoj osobi čiji je nestanak prijavljen juče

(FOTO) NASTAVAK AKCIJE: U SDT privedeni Bakoč, Medenica i Kovačević