Petar Knežević dao izjavu Unutrašnjoj kontroli MUP-a

Petar Knežević komandir jednog od timova za obuku specijalaca u Protivterorističkoj jedinici policije danas oko 11.25 časova dao je iskaz pred inspektorima Odjeljenja za unutrašnju kontrolu rada Uprave policije, potvrđeno je Standardu.
Petar Knežević dao izjavu Unutrašnjoj kontroli MUP-a

On je u zgradu MUP-a Knežević došao nakoh osam sati nakon čega je u internom predmetu formiranom nakon što su u javnosti objelodanjena tri audio zapisa, a u kojem navodno on, priča o policijskoj operaciji na Cetinju 4. i 5. septembra ove godine.

Ukoliko se utvrdi da je viši policijski inspektor I klase u PTJ, osoba čiji se glas čuje na tri snimka, on će biti odmah smijenjen i suspendovan.

Petar Knežević saslušan je juče, u svojstvu građanina, u prostorijama Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO), a tokom saslušanja negirao da su audio snimci autentični. Knežević saslušan je u Specijalnom policijskom odjeljenju (SPO), nakon objave tri audio snimka na kojima, navodno, on govori o akciji na Cetinju 5. septembra, ističući da je prije i tokom ustoličenja ”držao na vezi” kriminalne grupe, te da je raščistio ”bagru na Cetinju”, misleći na učesnike građanskog protesta. 

Podsjetimo, Kneževića je Vlada Zdravka Krivokapića odlikovala nakon ustoličenja Mitropolita SPC Joanikija 5. septembra na Cetinju.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

KO JE KOMNADOVAO KRIMINALCIMA: Knežević privatno u Beogradu, sjutra bi trebao da se vrati na posao

AFERA KNEŽEVIĆ: Zašto ANB i policija ćute o kriminalcima koji su im pomagali na Cetinju

DFC: Policijsko-medijsko ustoličenje

VRAĆA LI ABAZOVIĆ DUG FRONTU: Sramni plan da se kriminalizuje Belveder

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Saobraćajna nezgoda na putu Podgorica – Kolašin, dvije osobe povrijeđene

U saobraćajnoj nesreći u Njujorku poginula šesnaestogodišnja Alisa Koljenović

Suzana Tot za “Standard” o karijeri, duetu, novim pjesmama: “Tajna uspjeha je, ili radiš svoj posao na pravi način ili ostaješ amater i stagniraš”

POTVRĐENO PISANJE STANDARDA: Savo Kentera predložen za direktora ANB-a