Kod devet osoba pronađena marihuana: Jedna će odgovarati krivično, osam prekršajno

Podgorička policija je u danima vikenda vršila pojačane aktivnosti u cilju suzbijanja i sprečavanja zloupotrebe opojnih droga. Kontrolisano je više osoba, te je protiv jednog lica podnijeta krivična prijava, a protiv osam osoba prekršajne prijave, dok se čeka izjašnjenje tužioca u odnosu na još tri osobe.
Kod devet osoba pronađena marihuana: Jedna će odgovarati krivično, osam prekršajno

” Pretresom kuće koju koristi M. L. (20) policija je pronašla 27 grama opojne droge marihuana i vagu za precizno mjerenje. On je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i uz krivičnu prijavu priveden je postupajućem tužiocu na dalju nadležnost”, navedeno je u saopštenju.

U sklopu ovih aktivnosti kontrolisani su J .G. (20) kod koje su pronađena četiri manja pvc pakovanja opojne droge marihuana, zatim V. A. (21) kod kojega je pronađeno jedno takvo pakovanje i S.S. (28) od koga je policija oduzela dva pakovanja ove opojne droge. 

”Protiv J. G, V. A. i S. S. podnijete su prekršajne prijave zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga. Osim toga, kod D. R. (21), P. V. (21) i F. B. (21) je takođe pronađena manja količina opojne droge marihuana, obaviješten je tužilac čije se izjašnjenje čeka”, rekli su iz UP.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Podgorica: Zbog droge će krivično odgovarati četiri, a prekršajno 16 osoba

STANDARD SAZNAJE: Uhapšen Jakovljević, pronađeno jedanaest pvc pakovanja i manja količina razasute marihuana

Uhapšeni Nikšićani zbog ulične prodaje droge

“Društveno prihvatljive droge”: Od sintetičkih droga nastaju teški psihički poremećaji, od kokaina paranoja i halucinacije da im “zmije gmižu ispod kože”…

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

(Video)Nova saobraćajna nezgoda u tunelu Sozina, opet kilometarske kolone

(VIDEO) Udes u tunelu Sozina, nema povrijeđenih, saobraćaj usporen

TIVAT: Policajac pucao uvis nakon svađe sa bezbjednosno interesantnom osobom

Rad Đukanovićevog kabineta ugrožen zbog nedostatka novca