Kotor: Kod četiri osobe pronađeno oružje i narkotici

Kotorska policija je 12. septembra u jednom ugosteljskom objektu sprovela raciju i pronašla dvije puške, signalni pištolj i municiju. Zbog oružja je uhapšen vlasnik objekta B.P. (30) iz Kotora, a njemu se na teret stavlja krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.
Kotor: Kod četiri osobe pronađeno oružje i narkotici

U istom objektu tokom racije kod dva lica su pronađeni narkotici. Policijski službenici su kontrolom J.Č. (38) iz Kotora pronašli po pakovanje kokaina i marihuane i jednu tabletu ekstazija, dok je kontrolom M.W.S. (48) policija pronašla tri pakovanja marihuane, saopšteno je iz Uprave policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da mu se predmet u vezi J.Č. dostavi na ocjenu i mišljenje a da u radnjama M.W.S. nema elemenata krivičnog djela.

Policija je protiv M.W.S. podnijela prekršajnu prijavu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotreba droga.

”Takođe, 10. septembra policija u Kotoru je, u aktivnostima sprovedenim na suzbijanju ulične prodaje nakrotika, kontrolisala N.V. (25) iz Podgorice kod kojeg je pronađeno devet pvc pakovanja sa sadržajem kokaina. Po nalogu višeg državnog tužioca protiv ove osobe podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga”, navodi se u saopštenju.

×

Preuzmite našu aplikaciju


0 komentara


POVEZANI ČLANCI

UDAR NA KRIMINAL: Zaplijenjena droga vrijedna oko 8.000.000 eura, osujećeni planovi međunarodnih švercera

BALKAN-Detalji rasturanja kokaina: Od “premijer lige” do “narkoaviona”, Šarićeva grupa i Majkl Dokovič

Zbog ulične prodaje droge uhapšene tri osobe u Podgorici, krivična prijava protiv šest

IZ POLICIJE ZA STANDARD: U CG djeluje 11 klanova, opasnost prijeti i od vjerskog radikalizma i sajber kriminala

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Čanak: Ugrožen opstanak Crne Gore

Vuković: Jedva sam čekao da počne program Gradske TV, biće to najbolja televizija u CG

Radović prekinuo sjednicu, DF: Vlast u Budvi više ne postoji

(FOTO) UP blizance Rabrenović pozvala na saslušanje kao “jednu osobu”; Sa radošću očekujemo susret, možda samo hoće da nam se izvinu za onaj suzavac?