Izvor: Fokuspress

Krađa na Menhetnu: Tuzanin obio automobil Gusinjanina

Crnogorski iseljenik porijeklom iz Gusinja, koji živi na Menhetnu, bio je neprijatno iznenađen kada mu je nedavno opljačkan automobil. I to možda ne bi bilo toliko neuobičajeno da počinilac nije bio zemljak porijeklom iz Tuzi.
Krađa na Menhetnu: Tuzanin obio automobil Gusinjanina

Foto: Fokuspress

Gusinjan, čije je ime poznato redakciji portala Fokus press, kaže kako već 17 godina živi u Americi, navodeći da mu nikad nije obijen automobil.

“Prije tri nedjelje se u mom komšiluku zaposlio jedan naš zemljak porijeklom iz Tuzi. Čuo sam bio da je još neko iz Crne Gore zaposlen u susjednoj zgradi i drago mi je bilo. Nadao sam se da ćemo povremeno izaći na kafu i družiti se. Bio sam u velikoj gužvi i nijesam stigao da ga upoznam sve do prije tri dana”, priča Gusinjanin, prenosi portal Fokus press.

U nedjelju ujutro se uvjerio da kriminal u Njujorku uzima maha i da se lopovi više ne plaše kada se alarm na automobilu uključi.

“Moj automobil je bio obijen i stvari koje su se nalazile unutra su ukradene. Na video-snimcima sa zgrada vidjeli smo da je lopov taj ‘posao’ rutinski odradio, a kada se uključio alarm na automobilu, uopšte nije bio uplašen. Pokrao je sve što je našao unutra i udaljio se. Na osnovu video-snimaka sa kamera smo ga našli. Upravnik zgrade nam je pokazao snimke i vidjeli smo da je naš ‘zemo’, koji je radio kao portir, u ranim jutarnjim satima uzeo alat iz te zgrade i obio moj automobil. Bilo mi je drago što smo našli lopova, a istovremeno i krivo što je iz naših krajeva”, priča sagovornik Fokusa.

Kaže kako u toj zgradi rade još tri čovjeka iz naših krajeva: “I mislim da je znao čiji je automobil. Međutim, izgleda da mu nije prvi put da krade. Nakon što je otkriven, vratio mi je gotovo sve stvari koje je ukrao. Ipak, ostalo je gorko iskustvo da u zemlju koja nam pruža sve mogućnosti da na pošten način radimo i zaradimo, ima i onih koji vrebaju okolo šta će da ukradu”, kazao je Gusinjanin.

Tuzanin više ne radi u zgradi u kojoj je bio privremeno zaposlen.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

1 komentara


tarzan

Ovamo smo svi privremeno zaposleni, nema rjesenja na neodredjeno, a zub kad zaboli
stotine naravno dolara

Odgovori

POVEZANI ČLANCI

Pala Vlada Dritana Abazovića

Abazović: Nema kalkulacija sa prozapadnim putem, Crna Gora najbliža opciji da zadrži postojeći sastav Vlade

MIRJANA KARANOVIĆ ZA STANDARD: Ne bih trošila energiju i ovo malo života što mi je preostalo na politiku

SRĐA PAVLOVIĆ: Opsada Dubrovnika – rat za mir

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Krađa na Menhetnu: Tuzanin obio automobil Gusinjanina

VEĆ VIĐENO: Vučić ponavlja nikšićki scenario za Budvu

Novović bez odgovora hoće li istražiti tvrdnje SAD o finansiranju DF-a iz Rusije

Milan Vujotić uhapšen u Turskoj