Krila se u Crnoj Gori: Uhapšena konobarica Mirnesa koja je ukrala milion eura u Njemačkoj

sidebar_right
Krila se u Crnoj Gori: Uhapšena konobarica Mirnesa koja je ukrala milion eura u Njemačkoj

Kako prenosi Bild, policija je proteklih nedjelja uspjela da locira najtraženiju ženu u Njemačkoj. Portparolka policije Ilona Bon je za RTL otkrila kako je došlo do hapšenja žene za kojom se tragalo od oktobra prošle godine.

“Željela je da se preda, da njen advokat kontaktira policiju i rekla je kada će stići na aerodrom u Štutgart. Mirnesa S. djelovala je mirno kada je uhapšena. Ona je stigla iz Crne Gore“, rekla je Bon za RTL.

Ona je promijenila boju kose, tako da je na aerodromu u Štutgartu uhvaćena kao brineta.

Njemačka policija od oktobra je tragala za Mirnesom, koja je u javnosti postala poznata kao Miki. Ona je tada iz firme za transport u kojoj je radila ukrala milion eura i nestala u nepoznatnom pravcu.

Policija je saopštila detalje njene pljačke, i čak ponudila nagradu u iznosu od 37.000 eura za informacije o njoj. Ubrzo je fatalna Miki postala senzacija kako njemačkih, tako i balkanskih medija.

Utrkivali su se ko će otkriti više detalja o ženi koju traži cijela Njemačka, pa se tako saznalo da je rodom iz Bosne i Hercegovine, kao i da je ranije radila kao konobarica.

Razmatrale su se brojne teorije o tome kako je i za koga ukrala milion eura, ali policija još uvjek nije objavila te detalje.

Da je vjerovatno imala pomoć pri krađi vjeruju mnogi, a među njima i njen bivši radni kolega Ivan Angelov, koji za RTL izjavio da je prvo bio šokiran.

“Da, prvo sam bio šokiran. Ali, istovremeno, ne mogu reći da sam bio iznenađen. Uvjek je govorila da više ne želi da radi, da samo želi da se provodi,” rekao je on.

Mnogi njeni prijatelji vjeruju da je imala pomoć u svemu tome. Angelov dodaje da je bila u stanju da uradi sve za svog muškarca, pa vjerovatno nije sama sve to organizovala. Na pitanje da li misli da Mirnesa S. treba da se preda, on odgovara: “Ne znam da li je taj novac vrijedan svega toga”.

×

Preuzmite našu aplikaciju


Pratite nas na

Pridružite se našoj Viber zajednici

0 komentara


POVEZANI ČLANCI

Vlada objavila dopunu spiska kredita funkcionerima i državnim službenicima

Uhapšena konobarica koja je ukrala milion eura u Njemačkoj

Nova imena na spisku odobrenih kredita

STANDARD OBJAVLJUJE ANALIZU SLUČAJA “POKUŠAJ DRŽAVNOG UDARA”: Katnić do detalja opisao i ukazao na kršenja zakona od strane Vijeća Apelacionog suda, niko nije reagovao

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE

Zakasnila na let, pa divljala: Pesnicama udarala radnicu i izazvala haos (VIDEO)

Krila se u Crnoj Gori: Uhapšena konobarica Mirnesa koja je ukrala milion eura u Njemačkoj

POTRAGA ZA DJEČAKOM: Ronioci iz mora kod Rta Oštro izvukli tijelo, slijedi identifikacija

FOTO – Miško Đukić se skinuo na Gorici: Nije Tramp lud, zbog ovakvih ima da izbije Treći svjetski rat